(05-09-2019, 14:38)Mierzwiak napisał(a): KaMario, z główką wszystko OK? Najpierw brednie o tygodniach oczekiwania, a teraz jakiś bełkot o traktowaniu ludzi kupujących w PL jak niedorozwiniętych?!Ja tu nikogo nie obrażam, więc też sobie nie życzę.
A poza tym polecam dokładnie i ze zrozumieniem czytanie postów, np Wolfmana. Rady na temat cyfr i polecania skończenia podstaw matematyki zakrawają o traktowanie jako niedorozwiniętego albo niedouczonego. Tak dla wyjaśnienia - douczony jestem i podstawy matematyki, a nawet znacznie więcej znam, więc sobie wypraszam.
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że zrobiło się tu prywatne forum kilku zapaleńców kupujących filmy wyłącznie na promocjach za granicą. Wszystko inne co nie z tych promocji jest feeee... i jest krytykowane, łącznie z forumowiczami mającymi odmienne zdanie.
Dobrze wiem i zdaję sobie sprawę, że jest może i dużo taniej w czasie promocji, ale wyjściowe podstawowe ceny oscylują z reguły około 30 funtów za film UHD. Więc to też jest jakby nie patrzeć około 140 zł czyli wcale nie taniej jak u nas + koszt przesyłki. W empiku odbieram osobiście w salonie i za przesyłkę nic nie płacę.
Ale ok... kończę bo to nie ma najmniejszego sensu.