06-09-2019, 13:37
Oczywiście... wszyscy kłamią i są nienormalni, i muszą iść do psychiatry...
Ludzie, którzy tak twierdzą, zazwyczaj sami powinni się tam udać.
Zbulwersowało mnie jedynie wyśmiewanie się z naszych rodzimych polskich promocji. Wszyscy dobrze wiemy jak jest w Polsce i nawet jeśli coś rzucą o 1/3 taniej niż ceny katalogowe to zapewne zawsze gdzieś za granicą znajdzie się ciekawsza cenowo oferta. Ale nie dzierżę czegoś na zasadzie, że wszystko co polskie to niedobre, a np. niemieckie jest super. Mam to w najbliższej rodzinie, więc może jestem trochę przeczulony. Pisałem, że jak na polskie warunki taniej o 1/3 ceny nie jest źle, a tu całe larym w temacie o polskich promocjach, że za granicą jest korzystniej.
Jeśli kogokolwiek uraziłem lub w jakiś sposób obraziłem, to przepraszam.
Ludzie, którzy tak twierdzą, zazwyczaj sami powinni się tam udać.
(06-09-2019, 13:11)Wolfman napisał(a): KaMario dałbyś spokój. Każdy jest jaki jest, od dawna mogłeś się do tego przyzwyczaić. A jak dajesz jakieś rewelacje, że to są exy na Polskę, to jesteś tu już wystarczająco długo by wiedzieć gdzie i jak to sprawdzić. W temacie uhd z PL wręcz praktycznie każdy film masz na tacy. Mateusz na głównej też to wypisuje. Chyba, że masz klapki na oczach , które dopuszczają dwa tematy 'Polskie sklepy internetowe promocje i komentarze". To wtedy jestem w stanie to zrozumieć. Resztę rzeczy trzeba brać na miękkoOK przyjąłem do wiadomości i odpuszczam. I szanuję Wasze zaangażowanie i Waszą wiedzę.
Zbulwersowało mnie jedynie wyśmiewanie się z naszych rodzimych polskich promocji. Wszyscy dobrze wiemy jak jest w Polsce i nawet jeśli coś rzucą o 1/3 taniej niż ceny katalogowe to zapewne zawsze gdzieś za granicą znajdzie się ciekawsza cenowo oferta. Ale nie dzierżę czegoś na zasadzie, że wszystko co polskie to niedobre, a np. niemieckie jest super. Mam to w najbliższej rodzinie, więc może jestem trochę przeczulony. Pisałem, że jak na polskie warunki taniej o 1/3 ceny nie jest źle, a tu całe larym w temacie o polskich promocjach, że za granicą jest korzystniej.
Jeśli kogokolwiek uraziłem lub w jakiś sposób obraziłem, to przepraszam.