Doszły komuś te rekonstrukcje ze swiatksiazki.pl? Bo dziś podobno inpost ma mi doręczyć paczkę do paczkomatu, ale po ostatnich ich wyskokach, że paczka z dvdmax, która miała być dostarczona 5 grudnia do tej pory nie została dostarczona, jestem pełen obaw, czy i tym razem nie polecą ze mną w kulki. Bo w sprawie przesyłki z dvdmax nic się do tej pory nie wyjaśniło, inpost milczy, a dvdmax składa od poniedziałku interwencję. Dziś dzwoniłem do dvdmaxu i im zapowiedziałem, że czekam do nowego roku, a potem to chcę zwrot kasy.
Pierwszy raz mi się zdarzyły takie cyrki z inpostem, bo z Polski to tylko jak mam okazję to wybieram opcję wysyłki do paczkomatu. To teraz trzeba będzie rozważyć wybrania kuriera i opłaty za pobraniem, bo nie zamierzam już ryzykować i wykładać kasy z góry.
Pierwszy raz mi się zdarzyły takie cyrki z inpostem, bo z Polski to tylko jak mam okazję to wybieram opcję wysyłki do paczkomatu. To teraz trzeba będzie rozważyć wybrania kuriera i opłaty za pobraniem, bo nie zamierzam już ryzykować i wykładać kasy z góry.