23-08-2021, 10:38
(23-08-2021, 10:09)lukee napisał(a): Mysle ze jak jak zamowiles 17 filmow w promocyjnej cenie to i tak niezle zyskales z bratem i jak jest normalny to chyba sie z Toba podzieli nie?
Niby w jaki sposób świadczyłoby to o jego "normalności"? Zamówiłem filmy dla niego, bo to on je chciał. Jakbym ja je chciał, zrobiłbym drugie takie zamówienie dla siebie. Czemu brat miałby się dzielić filmami, jeśli chce mieć kompletną serię? WTF? To 17 różnych Bondów, nie zamawiałem mu po dwie sztuki tych samych części. Zresztą, nie jestem jak większość forum, nie kupuję Ocean's 8 w 4K za 19,99 zł, bo "jest w super promocji". Kupuję tylko te filmy, które chcę oglądać / do których będę wracać.
Wśród tych 17stu Bondów nie ma CR, QoS i Skyfall - nie wrzucałem do koszyka, bo miałem mu oddać swoje, jak przyjdą do mnie wersje UHD... A moje zamówienie anulowali, więc na razie kompletnej serii brat nie uzbiera.
Najgorsze jest to, że poza zamówieniem na 5 filmów, po powrocie z pracy zrobiłem też osobno na Tenet (tylko to było jeszcze dostępne), w razie jakby pierwsze mi anulowali... Ale że mi potwierdzili i się kompletowało, sam anulowałem to Tenet w czwartek. Błąd. Może by przeszło i udałoby się chociaż z jednym tytułem, a tak udupili mi wszystko.