Nie, nie - oczywiście moje projektory nie mają problemu z wpuszczanymi sygnałami.
Po prostu dla mnie jakość HD zaczyna się od poziomu poprawnie wydanej płyty blu ray! Jeśli masz sposobność to sprawdź w jakimkolwiek markecie obraz HDTV na wyświetlaczu + 80 cali. Zrozumiesz o co mi chodzi…
P.S.
Aby nie odbiegać od tematu Powstania Warszawskiego proponuję, aby kwestie techniczne dyskutować w stosownym wątku. O swoich spostrzeżeniach typu: projektor vs telewizor, HDTV vs DVD itp. napiszę za jakiś czas w wiadomym miejscu.
Po prostu dla mnie jakość HD zaczyna się od poziomu poprawnie wydanej płyty blu ray! Jeśli masz sposobność to sprawdź w jakimkolwiek markecie obraz HDTV na wyświetlaczu + 80 cali. Zrozumiesz o co mi chodzi…P.S.
Aby nie odbiegać od tematu Powstania Warszawskiego proponuję, aby kwestie techniczne dyskutować w stosownym wątku. O swoich spostrzeżeniach typu: projektor vs telewizor, HDTV vs DVD itp. napiszę za jakiś czas w wiadomym miejscu.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.