18-03-2023, 22:17
Pomijałem seans Swallow ale po Twojej recenzji chętnie zobaczę. Ostatnio widziałem Infiniti Pool który na pewno nie jest też konwencjonalnym filmem. Polecam też zobaczyć jeśli nie widziałeś jeszcze.
Pred
|
18-03-2023, 22:17
Pomijałem seans Swallow ale po Twojej recenzji chętnie zobaczę. Ostatnio widziałem Infiniti Pool który na pewno nie jest też konwencjonalnym filmem. Polecam też zobaczyć jeśli nie widziałeś jeszcze.
(18-03-2023, 22:17)Ananas84pl napisał(a): Ostatnio widziałem Infiniti Pool który na pewno nie jest też konwencjonalnym filmem. Polecam też zobaczyć jeśli nie widziałeś jeszcze. Tak, tak czeka w kolejce do obejrzenia i też jestem ciekaw efektu końcowego, bo Pssessor tego samego reżysera bardzo mi się podobał, w końcu miano syna Cronenberga coś zobowiązuje ![]() PS. W Marcu jak w garncu cd. - przez tą rozrastającą się kolekcję i zakupy zapomniałem jeszcze o tych dwóch dodatkowych pozycjach. Wszystko gorsze z kochanego amazon.pl :* Borg/McEnroe Idealny film sportowy, więcej napisałem o nimTUTAJ Doctor Zhivago Wow, ale to był epicki seans... Kapitalne zdjęcia, rozmach, epa bije z każdego kadru w sumie stawiam go na równi z innym filmami z tamtego okresu Mostem na rzece Kwai, Lawrence z Arabii i Ben Hurem. Fajnie że leciwe już wydanie BD nadal daje radę, niekiedy zauważa się jakąś dziwną anomalię utraty ostrości na ułamek sekundy, tak jakby skaner nagle stracił kontrolę nad focusem a tak to petarda. Aż mnie naszła chęć na inne nieobejrzane do tej pory długie arcydziełka takie jak Kleopatra, Dziesięć przykazać czy How west was Won, po którym sam Kevin Costner stwierdził że wejdzie do świata filmu na stałe. PS. z tego Doktora Zhivago to był jednak kawałek choojka jeśli chodzi o lep na baby ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |