24-05-2018, 17:21
Deadpool 2 też R-rated i też z dubbingiem. Mroczne czasy nadchodzą...
|
Predator - seria
|
|
24-05-2018, 17:21
Deadpool 2 też R-rated i też z dubbingiem. Mroczne czasy nadchodzą...
Predator z dubbingiem? widziałem zwiastun i śmiać mi się chcę jak wspominam perełkę Predator 1987 film o prawdziwych facetach w dżungli, kipiący testosteron, akcją i klimatem. Pomijając nie wiem czy to nowy remake, czy co, dubbing w takim filmie to porażka, będę powtarzał to zawsze i wszędzie: Tego kto wymyślił dubbing filmów z aktorami ludzkimi powinno się - zastrzelić, zadźgać, otruć, powiesić, utopić oraz spalić. Kolejność dowolna ![]() Z drugiej strony co ja wiem, jestem dzieckiem lat 80-tych wychowanym na genialnych polskich wersja lektorskich
24-05-2018, 18:59
Pewnie jak zwykle będzie to wysokobudżetowa kaszana. Dubbing może zachęci niektórych do wersji oryginalnej. Czytanie nie boli.
24-05-2018, 19:08
(24-05-2018, 18:59)MarianPaz napisał(a): Czytanie nie boli.Oj boli , boli, poczytaj wyżej, miłośników tandety nie brakuje. Możliwe , że się zbiorą z pikietami i będą protestować przeciwko niesprawiedliwości. Do tego umyka jakieś 3% filmu przy czytaniu, a jak ktoś w życiu przeczytał tylko "Naszą szkapę" to pewnie i więcej.
28-05-2018, 21:10
które wydanie lepsze i dlaczego: to http://allegro.pl/predator-3d-blu-ray-3d-i6975956322.html czy to http://allegro.pl/predator-ultimate-hunter-edition-blu-ray-i5212970564.html ?
Oba wydania to kpina czyli wyprany z detali DNR wosk... Przewaga jednego nad drugim to obecność 3D. Na twoim miejscu poczekałbym do sierpnia na nowe wydania UHD i BD z okazji premiery czwartej części, być może w końcu dostaniemy w miarę zjadliwy transfer bez woskowiny Jeśli znowu dadzą ciała to jedynym słusznym wydaniem będzie to pierwsze bez DNR z maską predatora na froncie.
Unboxing >> YouTube
28-05-2018, 21:35
Dziwne pytanie. Jeden zawiera wersję 3D i 2D ,a drugi tylko to ostatnie. Zresztą niedługo remaster wychodzi
Każde polskie wydanie jest tak samo skopane pod względem obrazu. Jesli ktoś jest tym aspektem wydań choć trochę zainteresowany, powinien je omijać szerokim łukiem.
29-05-2018, 15:07
czyli lepiej pozostać przy dvd? zresztą to "nie do końca" polskie wydanie, bo mimo, że u nas sprzedawane, to przecież Imperial i ludzie z zagranicy majstrują przy obrazie.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |