Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 176 177 178 179 180 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 962
Reputacja: 37

#1,771
22-02-2018, 08:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2018, 08:12 przez Ethan.)
Nie wyprzedaż tylko korekta cenowa od Imperiala. Muszą coś robić by przedłużyć w Imperialu agonię.

pS Logan był w promocji drugi za 10 w sklepach stacjonarnych.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

#1,772
22-02-2018, 09:42
(22-02-2018, 07:45)Mierzwiak napisał(a):  Juby, gdzie byłeś jak sprzedawałem Logana? Smile

Tam gdzie i wtedy gdy sprzedawałeś Unforgiven i BvS na blu - dowiedziałem się na krótko po sprzedaży. Sad

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

#1,773
22-02-2018, 12:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2018, 12:45 przez Gieferg.)
Jak Logan niby był w promocji drugi za 10 zaraz po premierze to u mnie w MM i Saturnie w promocji nie był.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

#1,774
22-02-2018, 13:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2018, 14:15 przez Verrax.)
Miałem tak samo jak Gieferg, u mnie (co prawda sprawdzałem tylko Saturny) też nie było wtedy Logana w tej promce - stał sobie tylko na półkach w cenie regularnej, zarówno w steelu jak i amarayu, i tylko tak można było go kupić (według pracowników ten tytuł po prostu "nie brał udziału w akcji"). Widocznie zależało to od marketu.

W sumie całkiem przyjemne te nowe ceny, ale czy nie jest to po prostu obniżka cenowa na stałe, zaraz przed kolejnym "Drugi za 10 zł" (który chyba stał się już cykliczną promką Imperiala)? W zeszłym roku przynajmniej tak zrobili - kilkumiesięczne nowości pospadały w końcu do tych 49,99 - 59,99 zł, a jakiś miesiąc/dwa później można je było kupić w tej dodatkowej promce. Czas pokaże. Tongue

Możecie sobie prosto sprawdzić czy filmy są w takiej cenie w waszym markecie dodając je do koszyka na stronie internetowej. No i faktycznie, do ceny 49,99 zł spadło większość nowości Imperiala sprzed kilku miesięcy:

[Obrazek: La1OH93l.png] [Obrazek: JKxG9xVl.png]

Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

#1,775
22-02-2018, 14:09
Mnie tylko dziwi dlaczego te przeceny mają się nijak do wydań UHD. Przecież ta stała cena 149zł to jest jakiś koszmar, do tego widać, że raczej średnio im to schodzi, bo w marketach leży tego całe mnóstwo... Zrobiliby jakieś promo, chociaż za 99zł, to jestem pewien, że znaleźliby się chętni, a dystrybutor i tak raczej nie byłby stratny. Ale co ja tam wiem, w Imperialu pracują zapewne mądrzejsi ode mnie. Smile

Odpowiedz
Offline NormanS
Użytkownik
Liczba postów: 91
Reputacja: 1

#1,776
22-02-2018, 14:33
(22-02-2018, 14:09)Mr.Hankey napisał(a):  Mnie tylko dziwi dlaczego te przeceny mają się nijak do wydań UHD. Przecież ta stała cena 149zł to jest jakiś koszmar, do tego widać, że raczej średnio im to schodzi, bo w marketach leży tego całe mnóstwo... Zrobiliby jakieś promo, chociaż za 99zł, to jestem pewien, że znaleźliby się chętni, a dystrybutor i tak raczej nie byłby stratny. Ale co ja tam wiem, w Imperialu pracują zapewne mądrzejsi ode mnie. Smile

Zgadza się...
Prosty przykład: Z kilkunastu moich wydań UHD tylko jedno kupiłem w Polsce i to na serwisie aukcyjnym od prywatnego sprzedawcy.
Wszystkie mam z polską wersją językową, więc jedyny (niewielki) minus to ciut dłuższe oczekiwanie na płyty.
A "naszym" dystrybutorom uciekają pieniądze.. co mnie w ogóle nie martwi.
Wg mnie dopóki ceny wydań nie spadną w granicach 110-120 za nowość i 60-80 w promocjach typu 3 za 2 sprzedaż płyt Ultra HD u nas nie ruszy z kopyta.
Jestem ciekaw oficjalnych statystyk jak sprzedaje się nowy format w Polsce.

Odpowiedz
Offline czarodziejmarx
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 288
Reputacja: 10

#1,777
22-02-2018, 14:37
Kurde, ta promka tylko w Arkadii i Blue CIty w Wawie. W Łodzi nic Sad A przytuliłbym Baby Driver i Nowy początek. Sad

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

#1,778
22-02-2018, 14:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2018, 14:57 przez Verrax.)
Na bank nie jest ona tylko w warszawskiej Arkadii i Blue City - te 13 tytułów, które pokazałem na fotce kilka postów wyżej, wyskakują w takiej cenie również dla obu krakowskich Saturnów (i pewnie dla innych miast również).

Odpowiedz
Offline frantic85
Użytkownik
Liczba postów: 234
Reputacja: 3

#1,779
22-02-2018, 16:34
Ta wyprzedaz tez jest w MM przy Górczewskiej w Wawie, i jeszcze widzialem Inferno w steelbooku za 69,99

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

#1,780
22-02-2018, 16:45
(22-02-2018, 14:33)NormanS napisał(a):  Prosty przykład: Z kilkunastu moich wydań UHD tylko jedno kupiłem w Polsce i to na serwisie aukcyjnym od prywatnego sprzedawcy.
Ja dwa dzięki ogólnej promocji na empiku, Wonder Woman za 115 zł i Blade Runnera 2049 za 120 zł, przy czym w obu przypadkach płytki BD wziął ode mnie znajomy po 50 zł za sztukę.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 176 177 178 179 180 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku