A jeszcze odnośnie empik.com i ich trwającej obecnie promocji 10 zł rabatu za zakupy o wartości powyżej 50 zł, które to kupony rabatowe zyskuje się po zakupie towarów z wyprzedaży - miałem zamówiony film 4K Mission Impossible: Fallout z ceną obniżoną o rabat w ramach omawianego kuponu. W chwili zamawiania film ten posiadał dostępność 24h. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po kilku godzinach nagle stał się niedostępny, a po 2 dniach zamówienie bez żadnego pytania czy przedłużenia terminy realizacji jak to zwykle się dzieje w takich przypadkach, anulowano.
Poprosiłem o wyjaśnienia... no i skoro mi anulowano nie z mojej przyczyny to upomniałem się o zwrot kuponu. W odpowiedzi otrzymałem marketingowy bełkot na zasadzie ustalonej formułki, że środki zostaną zwrócone w czasie maksymalnie 48h. Było to 5.01. i do dnia dzisiejszego kupon nie wrócił do wykorzystania.
Jaki z tego wniosek... niech każdy sobie dopowie w jaki sposób traktują klienta.
A to, czy filmy są słabe czy też nie, pozostawmy ocenie indywidualnej. Filmów nie widziałem jeszcze, więc nie będę twierdził, że są np. drugoligowe. Jednemu podoba się to, komu innemu co innego, dlatego nie opieram się na tego typu opiniach nawet tych wszystkich pseudo-krytyków filmowych, którzy już niejednokrotnie zmieszali jakiś film z błotem, a po obejrzeniu okazywało się, że wcale tak źle nie było.
Poprosiłem o wyjaśnienia... no i skoro mi anulowano nie z mojej przyczyny to upomniałem się o zwrot kuponu. W odpowiedzi otrzymałem marketingowy bełkot na zasadzie ustalonej formułki, że środki zostaną zwrócone w czasie maksymalnie 48h. Było to 5.01. i do dnia dzisiejszego kupon nie wrócił do wykorzystania.
Jaki z tego wniosek... niech każdy sobie dopowie w jaki sposób traktują klienta.
(17-01-2019, 09:41)Ethan napisał(a): PS Ciekawi mnie bardziej opóźnienie z Imperiala. Może znowu nie mogą się dogadać.empik.com raczej się dogadał, skoro mają w magazynie z dostępnością 24h więc nie wiem czy to opóźnienie jest z winy Imperiala. No, może jeśli chodzi o steelbooki to mają opóźnienie. Moje zamówienia już wysłali, najprawdopodobniej dziś będę mógł odebrać w salonie stacjonarnym.
(17-01-2019, 09:41)Ethan napisał(a): Chyba, że Janusze biznesu pozamawiali duże ilości, chcąc handlować, nie płacąc za to podatku.Nie wszyscy są tzw. Januszami biznesu... raczej większość z nas zamawia dla siebie, tak przynajmniej uważam.
A to, czy filmy są słabe czy też nie, pozostawmy ocenie indywidualnej. Filmów nie widziałem jeszcze, więc nie będę twierdził, że są np. drugoligowe. Jednemu podoba się to, komu innemu co innego, dlatego nie opieram się na tego typu opiniach nawet tych wszystkich pseudo-krytyków filmowych, którzy już niejednokrotnie zmieszali jakiś film z błotem, a po obejrzeniu okazywało się, że wcale tak źle nie było.