16-02-2019, 15:46
Z infolinii mogą przekierować do wybranego marketu, przynajmniej kiedyś nie było problemu.
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
16-02-2019, 15:46
Z infolinii mogą przekierować do wybranego marketu, przynajmniej kiedyś nie było problemu.
U mnie w Łodzi ( GŁ ) w MM dorzutka paru pozycji na wyprzedaży, wziąłem Morze Czarne i erin brockovich po 20 zł za sztukę. Był jeszcze Ksiądz 3d za 35 ale się nie skusiłem. Jak widać nie każdy market wrzuca te pozycje na zakładkę outlet na stronce MM. Sprawdźcie swoje sklepy ![]() PS Na stronie mroczna wieża za 40 w steel'u https://mediamarkt.pl/filmy/mroczna-wieza-steelbook-bd-1
21-02-2019, 21:59
Tarnowski MM, trwa wygaszanie działu filmowego, wg obsługi to jego ostatnie tchnienie. W związku z tym jest kilka koszy oznaczonych jako "wyprzedaż". Generalnie 90% to DVD, ale znajdzie się też kilka filmów na blu-ray a nawet Ultra HD. Z blu-ray pamiętam Dunkierkę za 40 zł (już nie ma, bo wziąłem ) steelboki SW: Ostatni Jedi też za 40 zł, Planeta Ziemia II również za 40 zł, Moneyball i Blok 99 po 10 zł.Z Ultra HD pamiętam wszystkie Bourne'y, Blade Runner 2049, seria z Minionkami, któraś ze starszych Mumii i parę innych. Wszystkie po 70 zł.
22-02-2019, 10:33
A czy pamiętasz może jakieś tytuły DVD? Może jakieś seriale? Z góry dzięki za odp
W tym momencie DVD mało mnie interesuje, więc nie zwracałem uwagi na konkretne tytuły, ale seriale na pewno były. Jeśli chodzi o DVD, to jeszcze jest w czym wybierać.
W innych miastach też takie obniżki za Blade Runner 2049 4K ? Czy tylko tam takie obniżki ![]() Komuś udało się podobne ceny znaleźć w inny mieście ?
W bydgoskim MM Blade Runner 2049 4K za niecałe 98 zł. Innych tytułów w 4K po obniżonych cenach nie było... przynajmniej wczoraj. Jakiś ponad tydzień wcześniej zakupiłem SPIDER-MANa Homecoming w 4K za 119,97 zł. Po za tym dołożyli świeżą dostawę tytułów na Blu-ray po 22,99 zł, m.in. Underworld: Przebudzenie 3D, Underworld: Wojny Krwi 3D, Faceci w czerni 3 3D, XXX: Reaktywacja 3D, 007 Tylko dla twoich oczu, Niesamowity Spider-Man 3D, Niesamowity Spider-Man 2 3D, Spider-Man 3 (pierwsze wydanie), Resident Evil 3D (któraś część - nie pamiętam).
Takie cuda w empiku https://www.empik.com/zapowiedzi/filmy Wszystko po 19 zł Pewnie pomyłka, ale kilka tytułów zamówiłem-zobaczymy
To zbyt piekne żeby było prawdziwe zamówiłem Liste Shindlera 4k za 19zł i Cred 2 4k za 19 zł mi wszystko anulowali,jak tobie? Najlepsze rano dostałem potwierdzenie że realizują zamówienie,a niedawno loguje sie do Empik i z partyzanta anulowane,bez zadnego meila
25-02-2019, 16:58
Mnie wszystko anulowali, z czego na 22 produkty, jeden dostał od razu status anulowany. Według ich regulaminu potwierdzenie przyjęcia do realizacji jest równoznaczne z zawarciem umowy i nie widzę tam nic o możliwości anulacji w razie "błędu systemu". Tym bardziej, że potwierdzenia przysłali 3 godziny (!) po złożeniu zamówień, a jeszcze rano 3 filmy miałem jako skompletowane.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |