02-03-2022, 17:39
Ja zgarnalem jeszcze LOTRa i jakieś tam drobiazgi, ale w tym czasie ktoś mi sprzątnął sprzed nosa ostatnią Diunę 4K
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
02-03-2022, 17:39
Ja zgarnalem jeszcze LOTRa i jakieś tam drobiazgi, ale w tym czasie ktoś mi sprzątnął sprzed nosa ostatnią Diunę 4K
02-03-2022, 21:03
Mi się wczoraj udało zamówić kilka pozycji, ale na telefonie po wrzucaniu do koszyka filmów wyrzucało mnie co chwila i "czyściło" koszyk. W rezultacie wiele pozycji nie udało się kupić, bo znikały w oka mgnieniu, chociaż początkowo było sporo tytułów, zarówno 4K jak i BD. Dzisiaj odwiedziłem dwa sklepy stacjonarne w Warszawie - pierwszy sklep: Centrum Handlowe M1 - półki przetrzebione, żadnego filmu 4K tylko nieliczne BD i DVD. Nie mniej ceny bez żadnej obniżki. Drugi sklep: przy Centrum Handlowym Targówek. Ceny również regularne, było trochę pozycji. Pytałem obsługi o przecenę - gość powiedział, że nie tak dawno była promocja 2+3 gratis ale się skończyła, a o -50% nic nie wie chociaż potwierdził, że muszą się pozbyć asortymentu z filmy/muzyka.
02-03-2022, 22:12
Ja dzisiaj byłem na Ostrobramskiej i tam na metkach były regularne ceny, ale promocja -50% obowiązywała na wszystko normalnie. Udało mi się złapać ostatnią sztukę Suicide Squad 4K, ale było jeszcze parę ciekawych płyt 4K. Jeden Bond, jakiś Harry Potter, Mission Impossible, Ptaki Nocy, Mad Max.
03-03-2022, 10:11
Z jednej strony sentyment jest, z drugiej zdecydowany brak. Pamiętam jak udawało mi się dorwać różne fajne tytuły po 20 pln, jednak najwięcej ciepła budzą we mnie wspomnienia sprzed roku. Gdy można było kupić filmy w dobrych cenach, ale lokalnie (coś takiego miało miejsce przy lockdownie). O ile w rodzinnym mieście dorwałem tylko jeden film, za średni pieniądz, o tyle w Lublinie znajoma kupiła mi z 6 perełek za fajną kwotę. Białystok oficjalnie padł, Media Markt było ostatnim miejscem gdzie można było ''rzucić okiem''. W empiku od ponad roku żadnej dostawy nie było. Smutny początek końca.
03-03-2022, 10:22
A co konkretnie jest w Lublinie? Bo może bym się przejechał, jakby było po co. Czy już też wszystko wyżarli?
03-03-2022, 10:46
Z tego co pamiętam to jeden z MM w Lublinie miał zajebistą bazę BD. Rok temu dorwałem (a w zasadzie koleżanka na moją prośbę) Faworytę za 40 pln, chyba ostatnia sztuka w polskim wydaniu. Dużo tego było, dzisiaj już raczej po ptakach, rozsyłają wszystko po Polsce.
03-03-2022, 11:00
Ja z kumplem jeździliśmy do tego na Zana, a w innych to nie byłem, to nie wiem.
03-03-2022, 11:24
O tego mi chodziło własnie, zdjęcia z niego dostawałem to chyba najlepiej zastawione regały w PL
10-03-2022, 10:20
Na głównej była promka na Bonda w Em*iku, ale jest też na Nietoperza: https://www.empik.com/filmy/batman-promocja ceny Em*ikowe. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |