Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 60 61 62 63 64 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

04-04-2015, 10:05
misfit,

przypominają mi się dewoty, które robią przy kasie awantury, że im za dżem 20 gr. więcej naliczyło niż mówiła cena przy półce. Dziwne reakcje Polaczki prezentują, a jak Polaczek może mieć coś taniej, to wręcz go trzęsie w środku i nie odpuści.

Zamiecie ktoś słomę, którą rozsypano w tym temacie?

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline TomaszG
Stały bywalec
Liczba postów: 398
Reputacja: 16

04-04-2015, 10:10
Nikt się tu nie trzęsie poza wami - Mierzwiak pisze o "Polaczkach", Misfit daje jakieś antysemickie wstawki o "śmierdzącej cebuli", więc faktycznie jest tu słoma do zamiecenia.

Odpowiedz
Offline blu-ray fan
Kolekcjoner BD
Liczba postów: 67

04-04-2015, 10:16
ja tam w tych sklepach nie kupuję,bo żadnego nie ma w pobliżu,ale to co się tutaj wypisuje to mnie przyprawia o ból głowy

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

04-04-2015, 10:19
(04-04-2015, 10:10)TomaszG napisał(a):  Nikt się tu nie trzęsie poza wami
No jasne, odwracaj kota ogonem. Produkowanie kolejnych postów o tym samym na łącznie ponad 2500 znaków i nadużywanie znaków zapytania i wykrzykników (przez jedną tylko osobę) to oznaka całkowicie normalnej reakcji po zamówieniu filmu w cenie, która od pierwszej sekundy była oczywistą pomyłką sklepu.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,546
Reputacja: 713

04-04-2015, 10:24
(04-04-2015, 09:49)TomaszG napisał(a):  Nieprawda, preordery zawsze mają w dobrej cenie - wspomniany GoT był na początku tylko 5 dolarów droższy, a więc na starcie cena była o 50% niższa od pudełkowej.

To chyba z innego amazona obaj korzystamy Wink
Ceny pre-orderów, szczególnie tych droższych pakietów, jak seriale, które pojawiają się pół roku czy nawet później od premiery często startują od kosmicznych cen, co zresztą jest mało istotne bo sam pewnie dobrze wiesz, że na amazonie w przypadku pre-orderów liczy się najniższa cena w jego trakcie do dnia premiery, więc nikt nigdy nie zapłacił tam za GoT tych 80$.

Odpowiedz
Offline TomaszG
Stały bywalec
Liczba postów: 398
Reputacja: 16

04-04-2015, 10:24
Ja już nic nie produkuję - odezwałem się tylko po to, żeby udowodnić że zdarzają się promocje -50% na nowości nie są niemożliwe i człowiek nie ma obowiązku się zastanawiać czy to promocja sklepu czy pomyłka.
Ja zamówiłem i bez problemu odebrałem w Saturnie. Gdyby mi odmówiono czy anulowano zamówienie, to nie robiłbym z tego powodu żadnej awantury.

Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 923
Reputacja: 48

04-04-2015, 14:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2015, 14:27 przez Szczepan600.)
Ja tam jeszcze przed wyczyszczeniem pospamuję... Płacz nic nie da (trzeba przejść przez etapy radzenia sobie ze stratą ;-)), ale uważam wszelkie interwencje w sklepie czy u rzecznika praw konsumenta itp. akcje, za jak najbardziej na miejscu. Sklepy internetowe poczynają sobie jak chcą i tylko skończony osioł uzna to za fair w stosunku do konsumenta, lub będzie ich bronił. Wiem, świat nie jest sprawiedliwy, ale to nie znaczy, że nawet tak w trywialnej kwestii jak tańszy zakup filmu trzeba odpuszczać.

A z innej beczki... Teksty o "polaczkach" to najniższy poziom intelektu... używają ich zazwyczaj ci, którym najbliżej to bycia (i sam się tu zniżę do tego) takim najprawdziwszym burakiem. Żenujące.

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

04-04-2015, 14:36
(04-04-2015, 14:26)Szczepan600 napisał(a):  Teksty o "polaczkach" to najniższy poziom intelektu... używają ich zazwyczaj ci, którym najbliżej to bycia (i sam się tu zniżę do tego) takim najprawdziwszym burakiem. Żenujące.

Popieram w 100%

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,546
Reputacja: 713

04-04-2015, 15:11
(04-04-2015, 14:26)Szczepan600 napisał(a):  Ja tam jeszcze przed wyczyszczeniem pospamuję... Płacz nic nie da (trzeba przejść przez etapy radzenia sobie ze stratą ;-)), ale uważam wszelkie interwencje w sklepie czy u rzecznika praw konsumenta itp. akcje, za jak najbardziej na miejscu. Sklepy internetowe poczynają sobie jak chcą i tylko skończony osioł uzna to za fair w stosunku do konsumenta, lub będzie ich bronił. Wiem, świat nie jest sprawiedliwy, ale to nie znaczy, że nawet tak w trywialnej kwestii jak tańszy zakup filmu trzeba odpuszczać.

To i ja jeszcze swoje dorzucę Wink
W sprawie anulowanych zamówień nigdzie nie piszę, nie dzwonię bo rozumiem, że każdy ma prawo do pomyłki.
Można mnie nazwać naiwniakiem, ale naprawdę żywię nadzieję, że jeśli mi, odpukać, przydarzy się pomyłka i np. wystawię na allegro aukcję za 1 zł z opcją kup teraz, zamiast licytację, albo machnę się z przecinkiem i wystawię produkt z ceną 100 zł zamiast 1000 zł to druga osoba okaże zrozumienie.

Co innego jeśli takie akcje zdarzają się jakiemuś sklepowi nagminnie - wtedy jak najbardziej rozumiem rozgoryczenie.
Swego czasu w Merlinie miałem taką sytuację gdzie Bourne'a chyba trzeci raz mi anulowali w krótkim okresie czasu (nie jakaś super promocja, normalna cena obecna w zagranicznych sklepach) to nie wytrzymałem i napisałem do nich o usunięcie mojego konta aby mnie więcej nie korciło do zakupów w ich sklepie i od tamtego czasu moja noga u nich nie postała.

Odpowiedz
Offline leszekm
Użytkownik
Liczba postów: 244
Reputacja: 56

05-04-2015, 20:05
Szybcy i wściekli 6 za 14,99zł:

https://www.saturn.pl/wroclaw-magnolia-park/filmsku-szybcy-i-wsciekli-6-furious-6,id-1051076

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 60 61 62 63 64 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku