Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › O filmach i serialach › Filmy
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 Dalej »

PSY 3 - W imię zasad (2020)

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
Opcje tematu
PSY 3 - W imię zasad (2020)
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,801
Reputacja: 140

26-05-2020, 01:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2020, 01:31 przez pred895.)
(25-05-2020, 23:45)piti198 napisał(a):  A tu paru dziadów + jeden młodziak przerzedza szeregi policji z błahego powodu, że jednemu z nich zabili syna, co się kompletnie kupy nie trzyma w dzisiejszych czasach, zamiast pomóc to rozpracować operacyjnie temu Witkowskiemu.

Linda jest otruty przez Rusków z drugiej części, Ci grożą że wykończą Morawców. Linda od momentu załamania Pazury w kostnicy ma pięć dni życia aby doprowadzić sprawę do końca i to nie jest błahy powód, jest to śmierć najbliższej osoby swojego kumpla, na dodatek z początku nie wiadomo było czy to była sprawa rusków czy kogoś innego. Wszystko było tu podane na tacy i stopniowo a Ty to chyba oglądałeś przez dziurkę od klucza bo nie nie załapałeś.

(25-05-2020, 23:45)piti198 napisał(a):  Kolejna bzdura: Niezrozumiałe jest też to, po co porywali tego policjanta, torturowali żeby im powiedział więcej o tym zatrzymaniu syna Morawca i podał adresy tych policjantów, jak pan hakier Fabijański, który włamał się na serwer policji, po te pliki z tasera, mógł i takie info wyciągnąć.

Jak go porywali to nie mieli jeszcze po swojej stronie Dorocińskiego. Dzięki porwanemu policjantowi dowiedzieli się o śmierci syna, mogli zrobić szybka obdukcję ciała i koniec końców Dorociński wziął się za to i dzięki niemu Fabjański mógł włamać się do policyjnego skarbca. Dorociński pokazał im tylko film, bez adresów i niczego innego, powiedział im że skieruje sprawę do prokuratury finito. Policjanta trzymali jako kartę przetargową do końca i tak pewnie by go odstrzelili bo finalnie chcieli załatwić każdego powiązanego ze śmiercią młodego Morawca Naprawdę oglądałeś ten film z zawiązanymi oczami, czy szedłeś do kibelka bez wciśniętej pauzy,bo jedyny stek bzdur jaki w tym wszystkim widzę to twoje argumenty.

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,825
Reputacja: 84

26-05-2020, 07:02
Jakoś nie słyszałem, żeby Olewnik, czy Stachowiak robili jakieś jatki z tego powodu. A poza tym zauważ, że ja tylko przedstawiam swoje zdanie, a Ty przy okazji mnie obrażasz. Bardzo jesteś tolerancyjny wobec osoby, która ma inne zdanie od Ciebie.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

26-05-2020, 09:05
A co z jedynką i dwójką na bd? Robią? Ktoś coś wie o tej tajemnicy?

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak

26-05-2020, 23:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2020, 23:36 przez pred895.)
(26-05-2020, 07:02)piti198 napisał(a):  Jakoś nie słyszałem, żeby Olewnik, czy Stachowiak robili jakieś jatki z tego powodu.
Błagam Cię skończ.
(26-05-2020, 07:02)piti198 napisał(a):  A poza tym zauważ, że ja tylko przedstawiam swoje zdanie, a Ty przy okazji mnie obrażasz. Bardzo jesteś tolerancyjny wobec osoby, która ma inne zdanie od Ciebie.
Jeśli przedstawiony przeze mnie w oczywisty i zgodny z tym co się działo w filmie kontr argument ( obala twoje niecelne zarzuty wycelowane w film ) traktujesz jako obrazę i nie masz na to żadnego wyjaśnienia oprócz "To jest moje zdanie i tyle" to Stary mam ci jedno do powiedzenia "Jesteś piękny" Wink

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

27-05-2020, 07:25
Obrazą nie są Twoje argumenty, tylko to niepotrzebne rzucanie mięsem i te ironicznie docinki.

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak

27-05-2020, 08:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2020, 08:05 przez pred895.)
Podaj przykład mojego słynnego mięsa to posmiejemy się razem ?

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

27-05-2020, 08:09
Ale z czego mam się razem z Tobą śmiać? Z Twojej głupoty i braku kultury?
A co do Pasikowskiego to powinien dać sobie spokój z pisaniem scenariuszy i zająć się wyłącznie reżyserką. To wtedy mielibyśmy okazję zapoznać się z kolejnym dobrym dziełem typu "Glina", a nie jakimiś popłuczynami po jajecznicy zrobionymi w celu wywołania sentymentu u widzów, żeby zarobić kasę.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,179
Reputacja: 276

27-05-2020, 08:51
Halo, moderator?

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

27-05-2020, 09:07
Masz rację, w sumie wątek do zamknięcia, bo nie chce mi się za każdym razem zwracać komuś uwagi, żeby się do mnie odnosił z szacunkiem i kulturą.

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak

27-05-2020, 14:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2020, 14:20 przez pred895.)
(27-05-2020, 09:07)piti198 napisał(a):  Masz rację, w sumie wątek do zamknięcia,

Ty o tym tutaj nie decydujesz, jedyne co do wywalenia z tego wątku to twoje dwa ostatnie posty Tongue

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku