29-06-2023, 14:42
Pudełka Blu Ray
|
29-06-2023, 14:43
To nie jest viva elite to jest gruby amaray.
* Oppo 105D, Panasonic UB824/424, Apple TV 4K
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt
29-06-2023, 15:05
Och, boziu. No to tutaj: https://www.superbmedia.xyz/detail/4K-Ultra-HD-Replacement-Case%2C-Viva-Elite-Blu-ray%2C-DVD%2C-Games%2C-Free-Shipping_kmlqmZtpb3KUZpZr.html
Jakoś się wybroniłeś mimo wszystko raz że to sklep zagranicznych więc cena wysyłki pewnie kosmos, a dwa to że znalazłeś tylko w takim sklepiku krzak pokazuję dokładnie skalę problemu i jak słabo jest z dostępnością. Także kto co lubi a wszystko jest kwestią kto jakie ma podejście do estetyki danych rzeczy.
* Oppo 105D, Panasonic UB824/424, Apple TV 4K
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt
29-06-2023, 15:51
Ja mam generalnie wywalone na zarysowania na plastikowych pudełkach, do steelbooków też nie stosuję żadnych protektorów, itd. Ale płyta jest u mnie świętością. Więc miałem trochę załamkę gdy na niemal każdej płycie w pudełku 14mm z dziurkami zobaczyłem coś takiego: Sorry za jakość zdjęcia, ale mniej więcej widać w czym problem - ten nalot to jest zabrudzenie płyty z powodu kurzu, akurat w miejscu gdzie znajduje się ta boczna dziurka w pudełku. Nie da się tego ot tak pozbyć mikrofibrą na sucho, trzeba się posiłkować chuchnięciami, lub też użyć wody. Pudełko też jest całe do czyszczenia. Mam tego typu wydania liczone w setkach, więc nie będę wam nawet pisał ile czasu zmarnowałem na wyczyszczenie tego wszystkiego. A po ok. pół roku powtórka z rozrywki. Więc tak, też zaczynam zostawiać oryginalną folię na pudełku i się tego nie wstydzę Przyznam się też bez bicia, że nie najlepszym pomysłem było przesunięcie pudełek do przodu od ścianki regału, tak aby kolekcja fajniej się eksponowała.Zrezygnowałem już z tego
29-06-2023, 16:01
(29-06-2023, 15:30)prodarek napisał(a): Jakoś się wybroniłeś mimo wszystko raz że to sklep zagranicznych więc cena wysyłki pewnie kosmos, a dwa to że znalazłeś tylko w takim sklepiku krzak pokazuję dokładnie skalę problemu i jak słabo jest z dostępnością. Tyle tylko, że mi na tych pudełkach nie zależy, a szukanie towaru zajęło mi 10 sekund. Tobie zależy, więc jak spędzisz nad tym 5 minut, to na pewno znajdziesz. (29-06-2023, 15:51)misfit napisał(a): ten nalot to jest zabrudzenie płyty z powodu kurzu Teraz zadam głupie pytanie: a odkurzasz? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |