Szczerze mówiąc nie pamiętam jak było z 1 sezonem. Logiczną konsekwencją byłoby gdyby dwójkę też wydali na BD. Ale kto ich tam wie. To co jest z "Watahą" to dopiero żenada.
Cała kolekcja dodana jest w filmoskopie. Natomiast jeżeli chodzi o zdjęcia całości nie ma to w moim przypadku sensu. Niestety nie mam na tyle miejsca żeby wyeksponować mój zbiór i filmy trzymam z zamykanych szafkach zamontowanych pod sufitem. Połowa z nich jest schowana za przednimi rzędami więc wygląda to średnio. Kiedyś jak już dzieci opuszczą rodzinne gniazdo to będzie miejsce żeby zrobić to jak należy. Ale do tego jeszcze daleko .
Sytuacja z serialami na Blu-ray w języku polskim to ogólnie dramat. Oprócz Króla, Czarnobyla i trzeciego sezonu Westworld wyszło coś jeszcze w ciągu tego roku ? Przy okazji jak już jesteśmy przy Królu to mógłbym prosić o informację czy to bardziej serial od 13, 16 czy 18 lat ?
15-12-2021, 11:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2021, 11:04 przez Reacher.)
Wczoraj przyszło z Czech. Wilkołaka i Edwarda oglądałem bardzo dawno, dwóch pozostałych nigdy.
(15-12-2021, 09:11)funditto napisał(a): Przy okazji jak już jesteśmy przy Królu to mógłbym prosić o informację czy to bardziej serial od 13, 16 czy 18 lat ?
Trzynastolatka niekoniecznie może zainteresować, troszkę starsze dziecko spokojnie może oglądać.
Coś tam udało się kupić podczas wyprzedaży na mediamarkt.pl. Wielkie dzięki dla lukee, który jako pierwszy poinformował o fajnej przecenie. Miałem jeszcze kupon rabatowy na 20 zł i po jego uwzględnieniu wyszło mnie 280 zł za te 12 filmów.