28-11-2025, 12:04
Kupilem pierwszy raz w sklepie fabulousfilms - Dark Star za £32.20 bo jest 30% off na ich stronie i po godzinie dostalem maila z trackingiem...
Takze moze szybko dojdzie.
Takze moze szybko dojdzie.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
28-11-2025, 12:04
Kupilem pierwszy raz w sklepie fabulousfilms - Dark Star za £32.20 bo jest 30% off na ich stronie i po godzinie dostalem maila z trackingiem... Takze moze szybko dojdzie.
28-11-2025, 12:40
28-11-2025, 12:52
(28-11-2025, 12:21)piti198 napisał(a): A wysyłają poza UK? Bo nie widzę tu takiej informacji. Myślałem że tak, bo widziałem zakładkę gdzie się wybiara kraj. Ale widzę teraz że jedyny kraj do wyboru to UK. Sorki za zamieszkanie, chociaż kilka osób stąd być może skorzysta.
10 godzin(y) temu
Dobrze pamiętam, że zwroty do amazon.fr są opłacane z własnej ręki? Do których amazonów trzeba jeszcze płacić samemu?
( 10 godzin(y) temu)Azel napisał(a): Do których amazonów trzeba jeszcze płacić samemu?Z mojego doswiadczenia tylko US wysylal oplacona etykiete, do UK, FR, IT I ES oplaca sie samemu i zwracaja kase. W Niemczech czesto.mozna zwracac do PL, wiec raczej bez placenia z gory ( 8 godzin(y) temu)lovelybones napisał(a): Zwracają kasę, do jakiś 4€.Nieprawda, zawsze wysylam skan rachunku i zwracaja kwote z rachunku. Chyba ze masz na mysli, ze przewaznie kwota wynosi jakies 17 zl, wi3c faktycznie zwracaja ok 4 euro, do UK zwykle jest wiecej - czesto z automatu zwracaja ok 12 funtów
7 godzin(y) temu
Dawno nic nie odsyłałem do Francji, więc jestem zdziwiony że nie ma darmowej wysyłki zwrotnej - kiedyś jak odsyłałem "Basen" to jeszcze była ![]() Szło się do Żabki i DHL zabierał paczkę - stare dobre czasy.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości |