Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.

Strony (419): « Wstecz 1 ... 227 228 229 230 231 ... 419 Dalej »

Opcje tematu
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
Offline Pan Anatol
Stały bywalec
Liczba postów: 394
Reputacja: 31

#2,281
17-05-2021, 19:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2021, 19:17 przez Pan Anatol.)
W jakim sensie potwierdził? Nie chcą się po prostu upewnić, że wysyłają to na dobry adres?

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,831
Reputacja: 84

#2,282
17-05-2021, 20:11
Z tego chyba wynika, że tak bo wcześniej kazali mi potwierdzić, że nikt inny z domowników ani sąsiad nie odbierał tej paczki.

Odpowiedz
Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,618
Reputacja: 117

#2,283
18-05-2021, 14:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2021, 14:14 przez fire_caves.)
Kupował ktoś na livro.pl? Właśnie wysłali maile do klientów że od 1 czerwca łączą się z Empikiem (czyt. empikowa marka Livro znika).

Drogi Kliencie,

Aby zapewnić Ci najwyższą jakość obsługi, 1 czerwca Livro.pl połączy się z liderem rynkowym Empik.com – który posiada najbogatszą na polskim rynku ofertę książek w atrakcyjnych cenach, wiele unikalnych produktów dostępnych na wyłączność sieci, najświeższe premiery muzyczne i filmowe, a także miliony ofert z różnorodnych kategorii produktowych dostępnych na Empik Marketplace takich jak: zabawki, zdrowie i uroda, dom i ogród, sport, elektronika i wielu innych.

Dodatkowo, dzięki decyzji o przyłączeniu Livro.pl do platformy Empik.com umożliwimy Ci również zakupy z dostawą za 0zł do salonów Empik, Paczkomatów, Żabek i innych punktów odbioru w ramach darmowego programu Empik Premium Free.
Dziękujemy za Twoje dotychczasowe zaufanie i do zobaczenia na Empik.com!

Pozdrawiamy,
Zespół Livro.pl.

Odpowiedz
Offline Aradiel
Użytkownik
Liczba postów: 121
Reputacja: 14

#2,284
19-05-2021, 15:26
(19-05-2021, 13:55)HAL 9000 napisał(a):  JB Hi-Fi: Buy 1 Get 1 Free
https://www.jbhifi.com.au/collections/blu-ray-and-4k-ultra-hd-buy-one-get-one-free
To chyba ostatni gwizdek na tańsze zakupy z JB-HIFI, jak się sprężą wszyscy po drodze to powinno dojść przed 1 lipca Smile
Szkoda, że nie wrzucili tej promki na początku maja, w 2 miesiące na spokojnie by doszło. Teraz to tak na styk jest i to ledwo ledwo.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,545
Reputacja: 713

#2,285
20-05-2021, 23:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2021, 23:20 przez misfit.)
Nawet jeśli się ziszczą zapowiedzi to raczej decyduje data wysyłki więc spokojnie Smile
Inna sprawa, że zostałem wyleczony z przesyłek nierejestrowanych na jakiś czas (zaginęły mi trzy przesyłki z zavvi i jedna ze sklepiku Eureki), ale promka z jbhifi taka fajna, że pewnie się skuszę.

EDIT: I na dokładkę jeszcze nawet z DHL mam jaja. Ostatnio jakaś klątwa u mnie z tym UK Big Grin

W czwartek miała przyjść paka, ale nie przyszła. Dzisiaj też nie przyjdzie.
Ostatnia zmiana statusu z Belgii 17.05 rano i od tego momentu przesyłka zapadła się pod ziemię.

[Obrazek: zwYk6xC.png]

I teraz tydzień czekania aż Amazon wyśle przesyłkę ponownie. Ktoś miał podobną historię z pozytywnym finałem ?

Odpowiedz
Offline sydney33
Użytkownik
Liczba postów: 121
Reputacja: 9

#2,286
21-05-2021, 12:43
Obawiam się, że paczka zaginęła. U mnie dwa tygodnie temu było podobnie. Paczka utknęła gdzieś w Belgii. Oczywiście trzeba poczekać około 4-5 dni. Po tym czasie zwracają tradycyjnie pieniądze albo jak kto woli zamiennik jak to amazon.
Ja miałem podwójnego pecha. Wydanie tekturowe criterion "Grand budapest hotel" - pierwsza próba paczka zaginęła, druga dotarła poniszczona. Dopiero za trzecim razem się udało. Oczywiście zwrócili pieniądze za odesłanie ale jednak trochę nerwów i zmarnowanego czasu. Powodzenia może jednak się odnajdzie i będziesz miał więcej szczęścia.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,545
Reputacja: 713

#2,287
24-05-2021, 20:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2021, 20:50 przez misfit.)
Tak jak można się było spodziewać - bez zmian.
Ale dziś wysłali ponownie, tym razem jakimś ekspresem - UPS mnie informuje, że jutro mam się spodziewać przesyłki. Zobaczymy... Smile

Przy okazji zareklamowałem zaginione przesyłki z Eureki i zavvi. Z Eureką poszło łatwo, a zavvi już trochę gorzej. Najpierw oddział UK kazał wypełnić formularz o zaginięciu przesyłek, później pytanie czy chcę zwrot kasy czy ponowną wysyłkę. To odpisałem, że to drugie. Następnie niemiecki oddział prosił o potwierdzenie adresu, a gdy potwierdziłem to znowu każą mi wypełnić formularz, tyle, że tym razem w jęz. niemieckim. Może jutro zgłosi się oddział holenderski ? Zobaczymy. Uwielbiam ten ich support Big Grin

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

#2,288
25-05-2021, 08:15
Ja też tak miałem z zavvi. Też wybrałem zamiennik, ale po jakimś czasie okazało się, że filmu już nie mają w ofercie i mogą oddać mi kasę.
A z innej beczki to polecam zakupy w deepdiscount.com. Od chwili złożenia zamówienia doszło w 2 tygodnie, a myślałem że dłużej będę czekał.

Odpowiedz
Offline gostek86
Użytkownik
Liczba postów: 76
Reputacja: 8

#2,289
25-05-2021, 09:26
(25-05-2021, 08:15)piti198 napisał(a):  zakupy w deepdiscount.com
A jakim kurierem ci wysłali?

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

#2,290
25-05-2021, 09:57
Z USA jakimś Worldmail DelCon DDP, potem B2C Europe Netherlands BV, a w Polsce DPD.

Odpowiedz
Strony (419): « Wstecz 1 ... 227 228 229 230 231 ... 419 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku