Widzę, że nie tylko ja mam problemy z inpostem.
Oczywiście magazyny mają w ciemnej dupie, ale i tak kusi mnie, żeby podjechać i zrobić burdę.
EDIT: nie mogę kurva z tymi Ahmedami z Amazonu. Mówisz, tłumaczysz po 50 razy, żeby nie wysyłali inpostem. Co robią? Wysyłają inpostem
Cytat:Należy się zero gwiazdek, wręcz minus 10 !!! Po raz kolejny problem z dostawą.
Wcześniej przesyłka zaginiona, firma twierdziła, że błąd jest po stronie firmy wysyłającej - źle wpisany adres. Firma przesłała zdjęcia - wszystko prawidłowo, InPost w zaparte, że nie mógł dostarczyć paczki, nie wróciła do nadawcy. Infolinia - oczywiście zero pomocy, w korespondencji email - utarte sformułowania.
Dzisiaj ponowna sytuacja - paczka do pilnej dostawy na dzisiaj, wysłana w piątek, poprawnie zaadresowana- nie wiedzą, gdzie jest, problemem zajmą się w ciągu 48h. Żart - brak chęci, aby od razu zadzwonić do kuriera, rozwiązać problem. Brak podejścia pro klient. Infolinia, czat - nieporozumienie... kwalifikacje zerowe, żadnej kreatywności, wsparcia a odesłanie do formularza online. Nigdy więcej InPost i będę stanowczo wszystkim odradzać ! Wolę dopłacić konkurencji.
Cytat:Nie polecam.. oddział dramat dostarczanie paczek trzeba wydzwaniać gdzie one są przekierowanie zrobiłem 25.06 około 12:00 i mamy 27.06 godz. 14 i nadal nie przekierowana.. i nikt nic jak zwykle nie wie i nie mogą zadzwonić do oddziału bo nie mają tel.. tylko przez jakąś aplikację..masakra.. InPost jest coraz gorszy..
Cytat:kurier niszczy paczki, centrala nie uznaje reklamacji.
Cytat:Paczka przychodzi w sobotę do paczkomatu i już w poniedziałek wraca do nadawcy.
Cytat:Najgorsza firma kurierska w Polsce.
Najlepiej paczkomaty działają, a doręczenia kurierskie to totalna porażka. Nie wspominając o infolinii, która robi z człowieka idiotę. Od 21.08 nie mogą doręczyć paczki... Totalna żenada i dno dna.
Oczywiście magazyny mają w ciemnej dupie, ale i tak kusi mnie, żeby podjechać i zrobić burdę.

EDIT: nie mogę kurva z tymi Ahmedami z Amazonu. Mówisz, tłumaczysz po 50 razy, żeby nie wysyłali inpostem. Co robią? Wysyłają inpostem