23-10-2024, 20:50
Pierwsze zakupy z WOWHD - raczej pozytywne wrażenia. Wysyłka następnego dnia po zamówieniu, dwa tygodnie szło (tydzień z USA do Holandii, drugi tydzień z Holandii do Polski) i bez problemu można było śledzić po numerze przesyłki, więc nie najgorzej. Od Arrow czy Second Sight z UK czasem dłużej schodziło. Paczka, czy raczej kartonowa koperta, wyglądała jakby pies ją połknął i wypluł, ale film był bez uszkodzeń. Chociaż nie wiem jakby coś delikatniejszego w tym przetrwało.
Co najważniejsze, obyło się bez żadnych dodatkowych opłat. Nawet bez 8,50 zł haraczu dla Poczty Polskiej. Nie dostałem żadnego powiadomienia od nadchodzącej przesyłce, a paczkę zastałem w skrzynce z innymi listami, więc zakładam, że dostarczył to zwykły listonosz, a nie kurier.
Co najważniejsze, obyło się bez żadnych dodatkowych opłat. Nawet bez 8,50 zł haraczu dla Poczty Polskiej. Nie dostałem żadnego powiadomienia od nadchodzącej przesyłce, a paczkę zastałem w skrzynce z innymi listami, więc zakładam, że dostarczył to zwykły listonosz, a nie kurier.