08-08-2026, 11:31
Tzn. niech każdy bazuje na własnych doświadczeniach, w ciągu ostatnich dwóch lat Amazon wielokrotnie zostawił mnie na lodzie z limitkami, szczególnie tymi od Arrow, w związku z czym z Arrowami jakiś czas temu przeniosłem się na Rarewaves. Rarewaves z kolei tylko raz mnie zawiódł i to tak powiedziałbym nie do końca, bo po prostu wysłana przesyłka do mnie nie dotarła. Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie przeboje z Rarewaves, możesz mieć zupełnie odwrotne doświadczenia od moich... 
Nie wiem czy coś tam się poprawiło na linii Amazon-Arrow, ale jeśli jest tak jak jeszcze rok temu, to w przypadku Troi prognozuję, że wiele osób może zostać z niczym. Po czym wnoszę? Po dotychczasowej ilości zamówień, a w przypadku popularnych pozycji wielokrotnie wcześniej zdarzało się, że Amazon przyjmował więcej zamówień od klientów niż otrzymywał sztuk od dystrybutora. Sugeruję przenieść się z tym tytułem gdzie indziej, chociaż na ten moment pozostaje chyba tylko sklepik Arrow lub imusic.

Nie wiem czy coś tam się poprawiło na linii Amazon-Arrow, ale jeśli jest tak jak jeszcze rok temu, to w przypadku Troi prognozuję, że wiele osób może zostać z niczym. Po czym wnoszę? Po dotychczasowej ilości zamówień, a w przypadku popularnych pozycji wielokrotnie wcześniej zdarzało się, że Amazon przyjmował więcej zamówień od klientów niż otrzymywał sztuk od dystrybutora. Sugeruję przenieść się z tym tytułem gdzie indziej, chociaż na ten moment pozostaje chyba tylko sklepik Arrow lub imusic.