28-08-2026, 08:11
(27-08-2026, 22:38)HAL 9000 napisał(a): Potwierdzam. U mnie podobnie, Troja miała przyjechać tydzień temu w czwartek, teraz mam info że niby w ten piątek, ale to pobożne życzenia, po prostu czekają na nową dostawę, bo w magazynie pustka
Ja tam zamawiałem, bo nie miałem dużego ciśnienia na ten film, zwłaszcza że ta limitka nie jest wypasiona, więc żadna strata.
W nadchodzącym zwyklaku jednak może wyparować płyta z wersją kinową. Chyba, że komuś do niczego nie jest ona potrzebna, wtedy luz.
Dodatkowa dostawa na Amazonie pewnie za jakiś czas nastąpi, ale z własnego doświadczenia mogę napisać, że jeśli chcecie się na nią załapać to należy powtórnie złożyć zamówienie gdy film będzie miał status "in stock". Wtedy wasze zamówienie będzie realizowane priorytetowo i jest duża szansa, że załapiecie się na swoją sztukę.
Trzymając się cały czas zamówienia w pre-orderze, czekacie w długiej kolejce do zrealizowania, bo Amazon typowo przyjął zbyt dużo zamówień w stosunku do ilości sztuk jakie otrzymał od dystrybutora. Równie dobrze możecie czekać na swoją sztukę do usranej śmierci.
Wiem, że to głupie i to pre-orderowcy powinni być traktowani priorytetowo z wysyłkami, itd. ale tak to już działa na Amazonie od sporego kawałka czasu.