Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.

Strony (454): « Wstecz 1 ... 450 451 452 453 454

Opcje tematu
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,888
Reputacja: 778

#4,531
3 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez misfit.)
Myślałem, że może moje zamówienie trafiło do próżni skoro zamawiałem na "starych" zasadach, a od 1 lipca zostało wprowadzone cło. Ale jednak to nie to. Po prostu Amazon UK sobie robi jaja.
Myślałem, że polski klasyk z nakładem 5000 sztuk - ryzyko, że znowu Amazon mnie zostawi na lodzie (przyjmowanie znacznie większej ilości zamówień niż ilość sztuk jakie otrzymują od dystrybutora = po pewnym czasie anulacja) jest minimalne, a przy okazji pewnie znacznie szybciej przyjdzie przesyłka niż z Rarewaves. Nie mogłem się bardziej pomylić Big Grin
No cóż, następnym razem już tego błędu nie zrobię - koniec z pre-orderami na Amazonach.

BTW już teraz z góry współczuję wszystkim, którzy zdecydowali się złożyć pre-ordera Troi na Amazon UK Wink

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline HAL 9000
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,901
Reputacja: 124

#4,532
1 godzinę temu
Nie strasz Smile
Zamówiłem Troję w czerwcu i zapowiadają że będzie u mnie 28 sierpniaSmile

Czekam też na:
Armour of God (21 sierpnia), The Hot Spot (21 sierpnia), Różowa pantera (3 września), Rękopis (24 września).

To są zamówienia z maja i czerwca, w lipcu już nic nie zamawiałem, bo czekałem na rozwój wydarzeń w związku z nowymi opłatami.

Skoro sytuacja się powoli "normalizuje" gdy zamawiamy powyżej 150 EUR - jak  informował wcześniej kulcikriu -  a to jest ten wariant w który chciałem pierwotnie wejść, to może spróbuję jeszcze kiedyś coś zamówić jak uzbiera się ponad 150 EUR.

Zobaczymy jak będzie z realizacją i czy faktycznie Sanatorium dotrze w środę, bo info że wysłali jeszcze o niczym nie świadczy i nie przesądza, że film faktycznie do mnie trafi, o czym już niejednokrotnie się przekonałem  Tongue

♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,888
Reputacja: 778

#4,533
31 minut(y) temu
Tzn. niech każdy bazuje na własnych doświadczeniach, w ciągu ostatnich dwóch lat Amazon wielokrotnie zostawił mnie na lodzie z limitkami, szczególnie tymi od Arrow, w związku z czym z Arrowami jakiś czas temu przeniosłem się na Rarewaves. Rarewaves z kolei tylko raz mnie zawiódł i to tak powiedziałbym nie do końca, bo po prostu wysłana przesyłka do mnie nie dotarła. Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie przeboje z Rarewaves, możesz mieć zupełnie odwrotne doświadczenia od moich... Big Grin

Nie wiem czy coś tam się poprawiło na linii Amazon-Arrow, ale jeśli jest tak jak jeszcze rok temu, to w przypadku Troi prognozuję, że wiele osób może zostać z niczym. Po czym wnoszę? Po dotychczasowej ilości zamówień, a w przypadku popularnych pozycji wielokrotnie wcześniej zdarzało się, że Amazon przyjmował więcej zamówień od klientów niż otrzymywał sztuk od dystrybutora. Sugeruję przenieść się z tym tytułem gdzie indziej, chociaż na ten moment pozostaje chyba tylko sklepik Arrow lub imusic.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,748
Reputacja: 173

#4,534
17 minut(y) temu
Wydania Arrow tylko od Arrow - nie wiem jaką tu inną politykę można uprawiać ¯\_(ツ)_/¯

Odpowiedz
Strony (454): « Wstecz 1 ... 450 451 452 453 454

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   8 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku