5 godzin(y) temu
Mister Tadeo napisał(a):Jak wrażenia (obraz, dźwięk) po seansie Anakondy w 4K?
Obejrzałem przed chwilą, nie wiem czy dźwięk się czymś różni od tego dostępnego na Blu (nie oglądałem w 7.1) ale obraz wygląda rewelacyjnie - w sumie mogę potwierdzić to co piszą i mówią w różnych reckach, że to jeden z najlepszych transferów UHD w ostatnim czasie, wszystko wygląda znakomicie, ziarno takie jak buk przykazał, czernie, kolory itd. - ogólnie "Anaconda" to według mnie jeden z najlepiej nakręconych animali w historii (wiadomo, Bill Butler plus kręcenie na lokacji w Manaus) i o ile już na Blu wyglądało to jak najbardziej ok tak teraz można ten film odpalać jako przykład - ostatnio byłem w Multi na "Jaws" i szczerze przyznam, że jakby grali film Llosy w UHD to też bym się przeszedł, żeby zobaczyć to w kinie. Znakomita robota i dla fanów filmu myślę, że zakup obowiązkowy, nie tylko ze względu na dostępne dodatki (kilka scen usuniętych bardzo ciekawych, plus dwa wywiady z reżyserem i scenarzystą filmu, których wcześniej nie było).
Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.