08-11-2015, 07:47
(07-11-2015, 20:04)matwiko napisał(a): Komnata tajemnic to był raczej taki digibook
http://allegro.pl/harry-potter-i-komnata-tajemnic-2dvd-wyd-spec-i5463905396.html
chyba w snapperze nie został wydany.
A no to chyba mój błąd. Było to dawno temu i pamiętam, że wydanko było bardzo podobne do tych snapperów i też miało jakąś tego typu rozkładówkę.
(07-11-2015, 20:04)matwiko napisał(a): Poltergeist w snapperze tez cenna rzecz. Widziałem aukcje że został kupiony za 80zł. Za ile udąło Ci się dostać?
Dostałem za darmo od koleżanki
Ogólnie swojej kolekcji nie wystawia na allegro, tylko daje w prezencie. "Poltergeist" był właściwie jej jedynym snapperem w tej kolekcji (miała tam sporo unikatów, ale prawdę mówiąc interesujące to tytuły nie były
). Jeszcze raz dziękuję, Daga!
(07-11-2015, 20:04)matwiko napisał(a): Pewnie kupujesz od użytkownika Barberita/Czapiotr (kilka kont, wspólna wysyłka) - porządny sprzedawca, wiele razy kupowałem, płyty w dobrym stanie tylko często daje pudełka podmienione. Ma spora ofertę starych cennych wydań. No i wysyła kurierem, więc nalezy podac adres gdzie się jest za dnia, bo awizo nie będzie.
Ja tego "Artura" akurat kupiłem od użytkownika dawid.sp. Facet ma same dobre opinie na Allegro, a do tego wystawia też w tych unikatowych pudełkach także "Ucieczkę gangstera" z McQueenem (nawet przyzwoita cena - 20 zł + wysyłka, może zdołam się załapać) oraz "Odyseję kosmiczną 2001 i 2010" (sprzedawane akurat razem jako jeden przedmiot za 70 zł). Barberita to ten użytkownik co wystawia ten "Outland" oraz "Willy'ego Wonkę"? Jak jest tak jak piszesz, to pewnie tym bardziej skorzystam. Czasem to jest opcja, że jak nie będzie mnie w domu to kurier zostawia paczkę w administracji i tam na mnie czeka.