(29-11-2022, 22:59)Daras napisał(a): Nie mam sprzętu, o którym napisałeś i z pewnością mój komentarz będzie dla Ciebie całkowicie bezwartościowy (?).Każdy głos może okazać się pomocny, zdaję sobie sprawę że można "włamać" się do prawie każdego urządzenia mając odpowiednią wiedzę. Nie wyjaśniłem w tego dokładnie w poście - ale chodzi mi czy taka przypadłość soundbara może być podstawą do reklamacji (dlatego prosiłem o sprawdzenie na własnym sounbarze użytkowników tego forum). Mam jeszcze gwarancję a z rękojmi można reklamować dłużej. Harman/Kardon ma dość ubogą instrukcję obsługi ale wyczytałem w bliźniaczo podobnym sprzęcie JBL że można uruchomić sounbar za pomocą wielu wejść ale nie jest wymieniony blutooth. BOSE ma jeszcze lepsze rozwiązanie w opcjach aplikacji można wyłączyć całkowicie automatyczne włączanie.
Mogę oczywiście podpiąć do przedłużacza z wyłącznikiem i uruchamiać tylko wtedy gdy mam ochotę puszczać dźwięk z belki ale mało to wygodne rozwiązanie a mogę tez kiedyś zapomnieć wyłączyć. Ot takie mam dylematy