15-06-2015, 20:17
Znaczy nie warty 21 funciaków?
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum
|
|
15-06-2015, 20:38
Zależy jak na to patrzeć. Wygląda świetnie, mi się podoba, ma super art, napis jest wytłoczony, jednak jak go trzymam to wydaje mi się, że mógłby być nieco lepszej jakości
15-06-2015, 21:55
Ja tak mam ze steelami Szybkich i wscieklych, ktore wg mnie sa bardzo zlej jakosci. Osobiscie wole te bez lakieru, te ktore wygladaja jak obrazki namalowane kretkami na steelu, jak taxi driver czy labirynt fauna. Ale ten steel jest dobry i wg mnie wart swej ceny.
23-06-2015, 15:12
Te czarne literki na dole trochę rujnują ogólne wrażenie - osobiście wolę grafikę "wyszywaną", ale i tak pogratulować. To odświezona edycja?
23-06-2015, 16:53
Tak, odswiezona. A mnie te napisy nie odstraszaja, bo film zdecydowanie genialny, a steelbook wyglada bardzo dobrze. I wyglada solidnie. A "grafika wyszywana" to co Mefisto?
23-06-2015, 17:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2015, 17:04 przez MoviePsycho.)
wyszywana to okladka serialu.
21-07-2015, 21:18
Fajne wydanie Pozegnania z Afryka, z plyta z muzyka z filmu i kilkoma dodatkami. Do tego kilka klasykow od Tarantino, Juno oraz genialne Siostry Magdalenki. The Doorsi, ktorych juz dawno chcialam obejrzec oraz Funny Games od Haneke, pierwsza wersja remaku z USA ktora trzeba zobaczyc. Memento, do kolekcji Nolana oraz kilka w zasadzie przypadkowych filmow. Take this waltz do zestawu filmow z Michelle Williams, Braterstwo wilkow to swietny film, ktory trzeba zobaczyc. A reszte, wlacznie z Magnalia tez musze nadrobic. Gwiazd naszych wina, ktore juz dawno chcialam zobaczyc. Do tego kolekcjonerskie wydanie w digipacku Dzikosci serca a takze wyd. specjalne Gry Finchera. Trylogia Kieslowskiego, ktorej tez nie widzialam. Wreszcie Resident evil w komplecie. Kilka zestawow - Indiana Jones, Batmany od Nolana i nareszcie Lista Schindlera. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości |