30-07-2024, 08:34
No i znowu burza w szklance wody. To może wyjaśnijmy sobie parę rzeczy...
Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiarę.
(29-07-2024, 22:56)Reacher napisał(a): Co z tego, że większość forumowiczów woli używać stron typu imgur? Inni wolą wklejać miniaturki.Masz rację. Ja używam jednego i drugiego. W wątku mojego Archiwum korzystam z hostingu flickr, bo ma to sens. Dobieram wedle uznania rozmiar zdjęć, bo to mój wątek. Tutaj różni Forumowicze wpadają po informacje przede wszystkim i dla jednych dane powiększenie może być za duże, dla innych za małe. A tak po kliknięciu obrazek się powiększy i dostosuje do rozmiaru ekranu. Co do samego kliknięcia dla podglądu obrazka, to tak, trzeba być zalogowanym, ale to nie mój wymysł, tylko wymogi i regulamin tego Forum (z resztą nie tylko tego). Jak ktoś jest jego użytkownikiem, to się na to zgadza. Żeby uniknąć problematycznego dla niektórych wpisywania loginu i hasła, przeglądarki dostarczają funkcję autouzupełniania wspomnianych. Jak ktoś nie chce korzystać z tych ułatwień, to nie ja jemu utrudniam życie, tylko On sobie. Problematyczne dla wiadomej osoby posty napisałem używając dostarczonych przez silnik Forum funkcjonalności i nie łamiąc jego regulaminu. W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.
Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiarę.
niespotykanie spokojny człowiek