Co z tego, że większość forumowiczów woli używać stron typu imgur? Inni wolą wklejać miniaturki. Trzeba nie dostrzegać nic poza czubkiem własnego nosa żeby myśleć, że ktoś robi to po to żeby utrudniać Ci życie. Świat nie kręci się wokół Ciebie .
Steelbooki/Futurepacki
|
30-07-2024, 07:00
To z tego, że dla większości to optymalne rozwiązanie, bo nie trzeba się specjalnie logować, żeby otworzyć większy obrazek. Nigdy nie twierdziłem, że ma być tak jak chce, to nie wiem po co te docinki z Twojej strony.
30-07-2024, 07:30
Nie trzeba za każdym razem specjalnie się logować, wystarczy pozostać zalogowanym.
30-07-2024, 08:34
No i znowu burza w szklance wody. To może wyjaśnijmy sobie parę rzeczy... (29-07-2024, 22:56)Reacher napisał(a): Co z tego, że większość forumowiczów woli używać stron typu imgur? Inni wolą wklejać miniaturki.Masz rację. Ja używam jednego i drugiego. W wątku mojego Archiwum korzystam z hostingu flickr, bo ma to sens. Dobieram wedle uznania rozmiar zdjęć, bo to mój wątek. Tutaj różni Forumowicze wpadają po informacje przede wszystkim i dla jednych dane powiększenie może być za duże, dla innych za małe. A tak po kliknięciu obrazek się powiększy i dostosuje do rozmiaru ekranu. Co do samego kliknięcia dla podglądu obrazka, to tak, trzeba być zalogowanym, ale to nie mój wymysł, tylko wymogi i regulamin tego Forum (z resztą nie tylko tego). Jak ktoś jest jego użytkownikiem, to się na to zgadza. Żeby uniknąć problematycznego dla niektórych wpisywania loginu i hasła, przeglądarki dostarczają funkcję autouzupełniania wspomnianych. Jak ktoś nie chce korzystać z tych ułatwień, to nie ja jemu utrudniam życie, tylko On sobie. Problematyczne dla wiadomej osoby posty napisałem używając dostarczonych przez silnik Forum funkcjonalności i nie łamiąc jego regulaminu. W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem. Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiarę.
niespotykanie spokojny człowiek
(30-07-2024, 08:34)sebas napisał(a): W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.Co? (30-07-2024, 08:34)sebas napisał(a): Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiarę.Masz rację, to spisek wymierzony w Ciebie.
30-07-2024, 09:29
(30-07-2024, 08:34)sebas napisał(a): Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiaręPo prostu gość się w taki sposób dowartościowuje. Raz pouczy, zwróci uwagę, innym razem zamieści obraźliwy komentarz. Widocznie nie może bez tego normalnie funkcjonować. sebas napisał(a):Co do samego kliknięcia dla podglądu obrazka, to tak, trzeba być zalogowanym, ale to nie mój wymysł, tylko wymogi i regulamin tego Forum (z resztą nie tylko tego). Jak ktoś jest jego użytkownikiem, to się na to zgadza. Żeby uniknąć problematycznego dla niektórych wpisywania loginu i hasła, przeglądarki dostarczają funkcję autouzupełniania wspomnianych. Jak ktoś nie chce korzystać z tych ułatwień, to nie ja jemu utrudniam życie, tylko On sobie. Problematyczne dla wiadomej osoby posty napisałem używając dostarczonych przez silnik Forum funkcjonalności i nie łamiąc jego regulaminu. W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.Ja o mydle, a Ty o powidle. Co mnie obchodzi jakieś autouzupełnianie danych do logowania, jak ja pisałem o obrazkach. Mam wrażenie, że specjalnie odchodzisz od tematu, żeby odwrócić uwagę od problemu. sebas napisał(a):W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.I kto tu robi z siebie ofiarę? Reacher napisał(a):Trzeba nie dostrzegać nic poza czubkiem własnego nosa żeby myśleć, że ktoś robi to po to żeby utrudniać Ci życie. Świat nie kręci się wokół Ciebie . Reacher napisał(a):Po prostu gość się w taki sposób dowartościowuje. Raz pouczy, zwróci uwagę, innym razem zamieści obraźliwy komentarz. Widocznie nie może bez tego normalnie funkcjonować. piti198 napisał(a):Ja o mydle, a Ty o powidle. Co mnie obchodzi jakieś autouzupełnianie danych do logowania, jak ja pisałem o obrazkach. Mam wrażenie, że specjalnie odchodzisz od tematu, żeby odwrócić uwagę od problemu.Tu nie ma żadnego problemu oprócz tego, który sobie sam wykreowałeś. Jeśli nie rozumiesz tłumaczeń sebasa i nie widzisz związku z tym co pisałeś to wiele mówi o Twojej inteligencji, a sam piszesz jakieś brednie o bezgranicznej głupocie. Przez te lata na forum wyraźnie widać Twoje modus operandi: zaczepić kogoś głupim komentarzem, zrobić z igły widły, odwrócić kota ogonem i zrobić z siebie ofiarę. Teraz czekam na apel do admina o usunięcie wpisów bo jest nagonka na Twoją osobę i jesteś obrażany.
30-07-2024, 10:37
(29-07-2024, 20:34)piti198 napisał(a): większość forumowiczówWiększość jest na stałe zalogowana na forum i nie tworzy dla siebie sztucznych problemów.
* Oppo 105D, Panasonic UB824/424, Apple TV 4K
* Panasonic S-VHS NV-HS960, Pioneer DVR-560 Oppo 10X / 20X - Automatyczne zarządzanie napisami do płyt Reacher napisał(a):Jeśli nie rozumiesz tłumaczeń sebasa i nie widzisz związku z tym co pisałeś to wiele mówi o Twojej inteligencji, a sam piszesz jakieś brednie Reacher napisał(a):Po prostu gość się w taki sposób dowartościowuje. Raz pouczy, zwróci uwagę, innym razem zamieści obraźliwy komentarz. Widocznie nie może bez tego normalnie funkcjonować.O sobie samym. prodarek napisał(a):Większość jest na stałe zalogowana na forumAkurat jest odwrotnie. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |