07-05-2023, 17:00
(07-05-2023, 14:09)Piotrek P napisał(a): Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nie bardzo rozumiem, jak komuś mogą przeszkadzać bardzo delikatne cienie w napisach w Die Hard na UHD i jednocześnie nie przeszkadzać te grube kulfony z Bravehearta BD.
Ale o kim ty piszesz? Bo nikt, a na pewno nie ja, nic takiego tutaj nie pisałem, nie mam żadnych problemów z cieniem za napisami.
To forum nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Zawsze gdy napiszę coś niepochlebnego o UHD - a piszę tu tylko informacje/opinie, które wydaje mi się mogą komuś pomóc w decyzji o zakupie, lub nie - zaraz zbiera się grupa miłośników najnowszego nośnika, która zrzuca winę na mój telewizor, odtwarzacz, cokolwiek. Przy 200 filmach nie ma problemów z napisami, przy tym jest = wina odtwarzacza(!), nie płyty, którą najwyraźniej nagrano tak, że się z nim nie lubi... I jeszcze lepiej wiecie jakiej grubości napisy powinny mi się podobać. Czteromiesięczna przerwa od tego miejsca jak widzę była niewystarczająca, filmoskop is enough.