Juby, nie histeryzuj znowu. Gdzie tylko ktoś się z tobą zdecydowanie nie zgodzi zaraz walisz focha i wychodzisz trzaskając drzwiami jak jakaś pipka (na KMF kilka razy, na Komikspec to samo, teraz znowu tutaj? Daj na luz, ja tam lubię czytać twoje posty nawet jak się z nimi nie zgadzam i pomimo tego, że mi czasami działasz na nerwy
, a nie chce mi się w tym celu specjalnie zagladać na monotematyczne Batcave
).
Informacja którą dałeś jest jak najbardziej przydatna (ta o tłumaczeniu zakładając, że problem z wyświetlaniem napisów to u innych nie występuje), przynajmniej dla mnie, bo nie zamierzam się w przyszłości babrać w kombinowanie polskich wersji do filmów na UHD, więc ewentualny upgrade Die Hard, którego i tak preferuje oglądać z lektorem (ale nie z tym, który normalnie jest na płycie, zresztą w moim wydaniu lektora w ogóle nie ma) sobie raczej odpuszczę. Tak więc dzięki za info.
, a nie chce mi się w tym celu specjalnie zagladać na monotematyczne Batcave
). Informacja którą dałeś jest jak najbardziej przydatna (ta o tłumaczeniu zakładając, że problem z wyświetlaniem napisów to u innych nie występuje), przynajmniej dla mnie, bo nie zamierzam się w przyszłości babrać w kombinowanie polskich wersji do filmów na UHD, więc ewentualny upgrade Die Hard, którego i tak preferuje oglądać z lektorem (ale nie z tym, który normalnie jest na płycie, zresztą w moim wydaniu lektora w ogóle nie ma) sobie raczej odpuszczę. Tak więc dzięki za info.