04-05-2015, 20:05
(04-05-2015, 18:44)Gieferg napisał(a):Cytat:jak na dobry horror przystalo
Alien, The Thing (którego nawet nie lubię, ale odmówić mu tego nie mogę), ale Pandorum? PANDORUM?
Cytat:dla fanow gatunku raczej tez
jakiego gatunku? SF? Pandorum? kultowe? Gdzie? Kiedy? Jak?
Cytat:Dla mnie kultoweNie ma czegoś takiego jak "dla mnie kultowe". Albo jest kultowe, albo nie jest. Alien jest, Star Warsy są, Terminator jest, Pandorum NIE JEST.
Ze wszystkich postów jakie czytam na tym forum, to w prawie każdym temacie zawsze masz coś do powiedzenia w odróżnieniu od innych i starasz się to na siłę udowadniać. Pozjadałeś wszystkie rozumy, czy co??? Prócz tego, że jesteś strasznie czepialski Gieferg zrozum wreszcie, że każdy ma prawo do swojej opinii oraz jej publikacji na forum, więc musisz to zaakceptować lub nie. Ale w związku z tym proszę nie wchodź prawie zawszę w polemikę ze wszystkimi, bo uwierz mi, że nie jesteś znawcą w każdym temacie i nie próbuj tego nawet udowadniać za każdym razem.
To taka drobna uwaga z mojej strony, bo nie ma sensu kłótnia na temat tego czy dany film jest dla kogoś np. kultowy, czy też nie. Jak już wspomniałem każdy ma swoje preferencje i upodobania, więc staraj się to uszanować