Cytat:Pozjadałeś wszystkie rozumy, czy co??O, zauważyłeś?
Cytat:Ze wszystkich postów jakie czytam na tym forum, to w prawie każdym temacie zawsze masz coś do powiedzenia w odróżnieniu od innych i starasz się to na siłę udowadniać.Dokładnie. Mam coś do powiedzenia i potrafię to udowadniać. W odróżnieniu od wielu innych

Cytat:zrozum wreszcie, że każdy ma prawo do swojej opinii
Każdy ma prawo do swojej opinii, a ja mam prawo do komentowania każdej opinii i musisz z tym jakoś żyć.
Cytat:Ale w związku z tym proszę nie wchodź prawie zawszę w polemikęPrzykro mi. Forum DYSKUSYJNE, między innymi od tego jest, żeby polemizować, jeśli masz problem z argumentowaniem tego co piszesz - to wyłącznie twój problem. Nie podoba się, że ktoś wdaje się w polemikę - nie czytaj, tak, jak ja nie czytam tematów, które mnie nie obchodzą jak również postów osób o których wiem, że nie mają do powiedzenia nic, co by mnie mogło zainteresować.
Cytat:nie ma sensu kłótnia na temat tego czy dany film jest dla kogoś np. kultowyDyskusja nie ma sensu ponieważ film albo JEST KULTOWY, albo NIE JEST, w odniesieniu do tego pojęcia, nie ma miejsca na żadne "dla mnie", ponieważ kultowy oznacza (w sporym uproszczeniu) "posiadający oddaną grupę zagorzałych fanów", a to jest coś więcej niż tylko grupa ludzi, którym się film podoba. Zapoznaj się z pojęciem "cult following" zanim cokolwiek na to odpiszesz, bo bez tego nie mamy w ogóle o czym gadać. Z tym, że jakiś film może się komuś podobać nie dyskutuję, pewnie każdy może.