22-09-2024, 12:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2024, 12:21 przez ILSA FAUST.)
Może też być taka sytuacja, że w planach jest BOX UHD całej serii T 1-6 a brakuje w UHD tylko T3 i przy okazji można poprawić T2 aby BOX miał szersze grono nabywców. To normalna tendencja, że takie BOX-y się pojawią prędzej czy później dla serii Terminator oraz Alien, bo to jest tak zwana "easy money" dla anali (czytaj Analityków hoływudu). To taka oczywista oczywistość, pytanie tylko kiedy?
Cameron nie przyzna się nigdy do swoich błędów, ale jeśli zrobi to ktoś inny w jego imieniu to pewnie raz jeszcze weźmie forsę za poprawienie T2. Jeśli woskowina będzie mniejsza i ziarno wróci to jesteśmy w domu
Tym bardziej, że Cameron coraz częściej wspomina o własnoręcznym REBOOT serii gdzie AI będzie na pierwszym planie a nie Arnie. Wydaje mi się że już coś "podpisał" w tej kwestii, dlatego coraz częściej się wypowiada, ale może się skończyć jak zawsze, czyli utknie w pracy przy kolejnych Avatarach rozwijając gatunek kina familijnego.
No dobra, miałem zrobić ranking serii Terminator po ponownej projekcji całej serii jak przyjdzie T1 w UHD oraz Terminator Zero do tego, ale może będzie okazja do poprawienia za 2 m-ce, więc wrzucam kij w mrowisko:
(1) T2
(2) T1
(3) T3
(4) T4
(5) T6
(6) T5
Tutaj może się rozegrać walka na podium pomiędzy T1 a T2
Przy czym jakość T1 w UHD w stosunku do T2 może mieć kluczowy wpływ na werdykt.
Także o odróżnieniu od innych fanów serii nie obrażam się na inne Terminatory z serii, także należę do grona osób, które uważają T3 za świetny film, bo tak jest naprawdę a Arnie z trumną na ramieniu wymiata
Cameron nie przyzna się nigdy do swoich błędów, ale jeśli zrobi to ktoś inny w jego imieniu to pewnie raz jeszcze weźmie forsę za poprawienie T2. Jeśli woskowina będzie mniejsza i ziarno wróci to jesteśmy w domu

Tym bardziej, że Cameron coraz częściej wspomina o własnoręcznym REBOOT serii gdzie AI będzie na pierwszym planie a nie Arnie. Wydaje mi się że już coś "podpisał" w tej kwestii, dlatego coraz częściej się wypowiada, ale może się skończyć jak zawsze, czyli utknie w pracy przy kolejnych Avatarach rozwijając gatunek kina familijnego.
No dobra, miałem zrobić ranking serii Terminator po ponownej projekcji całej serii jak przyjdzie T1 w UHD oraz Terminator Zero do tego, ale może będzie okazja do poprawienia za 2 m-ce, więc wrzucam kij w mrowisko:
(1) T2
(2) T1
(3) T3
(4) T4
(5) T6
(6) T5
Tutaj może się rozegrać walka na podium pomiędzy T1 a T2
Przy czym jakość T1 w UHD w stosunku do T2 może mieć kluczowy wpływ na werdykt.Także o odróżnieniu od innych fanów serii nie obrażam się na inne Terminatory z serii, także należę do grona osób, które uważają T3 za świetny film, bo tak jest naprawdę a Arnie z trumną na ramieniu wymiata