(07-06-2018, 07:40)Gieferg napisał(a): Szkoda tylko, że nie potrafisz bez skupiania się na pierdołach, które inni mają gdzieś.
A, okej, bardzo przepraszam! Jeśli inni mają je gdzieś to i mi już nie przeszkadza.

Inni mają gdzieś, ja nie mam. Każdy ma prawo do własnego zdania... no, poza tym forum. Tutaj jak je wyraziłem to od dwóch dni trwa przypierdzielanie się do mnie jakbym komuś tym matkę wyzywał.
(07-06-2018, 07:40)Gieferg napisał(a): Przy okazji - chamska cenzura w polskim wydaniu Avengers ci nie przeszkadza?
T2 to Top10 moich ulubionych filmów, Avengers nie byłoby nawet w moim Top10 superhero movies. Cenzura w tym filmie obchodzi mnie jakieś x1000 mniej, ale owszem, przy ostatniej powtórce zwróciłem uwagę do dziewczyny, że w kinie inaczej wyglądało jedno ujęcie. Niefajna zmiana.
(07-06-2018, 07:57)Gieferg napisał(a): QDVD T2 wyglądało lipnie nawet jak na standardy DVD.
Odpowiedzi:
1. Tak.
2. Nie.
3. To po co kupowałeś? Po co oglądałeś?
4. Fuck You Asshole
5. Nowy remaster wygląda lipnie nawet jak na standardy Blu-ray... i wydałeś na niego kasę + poświęciłeś czas na poprawianie, co wciąż nie wygląda bardzo dobrze jak na standardy Blu-ray.