Za dostawę do kiosku ruchu jest chyba dopłata, poza tym, nie mam kiosku po drodzę z pracy do mieszkania, a empik owszem.
O płycie po wypożyczeniach pracowniczych nie ma mowy, bo byłem tam już wczoraj wieczorem licząc na szybszy zakup i okazało się, że empik dał du... Film był dopiero w dzisiejszej dostawie.
Powtórzę @KaMario, wiem jak wygląda promocja na bonito, kupowałem już od nich, ale w tym wypadku dla tych dwóch złotych mniej po prostu się nie opłaca.
Płytkę 3D i tak od razu będę chciał sprzedać, więc wyjdzie taniej. Muszę tylko sprawdzić, czy dobrze to wygląda na żywo, jeśli nie na tyle dobrze / lepiej od okładki w elite, to odpuszczam.
O płycie po wypożyczeniach pracowniczych nie ma mowy, bo byłem tam już wczoraj wieczorem licząc na szybszy zakup i okazało się, że empik dał du... Film był dopiero w dzisiejszej dostawie.Powtórzę @KaMario, wiem jak wygląda promocja na bonito, kupowałem już od nich, ale w tym wypadku dla tych dwóch złotych mniej po prostu się nie opłaca.

(05-09-2018, 09:53)Mateusz napisał(a): Steelbooka poniżej stówki nigdzie nie ma i szybko nie będzie. Te wydanie trzymają u nas cenę bardzo długo.
Płytkę 3D i tak od razu będę chciał sprzedać, więc wyjdzie taniej. Muszę tylko sprawdzić, czy dobrze to wygląda na żywo, jeśli nie na tyle dobrze / lepiej od okładki w elite, to odpuszczam.