07-04-2022, 00:02
Bóg istnieje! Dosłownie tchnęło mnie żeby napisać o swoim zakupie!
Gdyby nie to, do końca życia trwałbym w błędzie.
Późno wracam z pracy, zatem dziś nic nie sprawdzę. Jedno jest jednak pewne - płyty są różne. Niemniej rozumiem, że dokonałeś skrótu myślowego. Natomiast wszystko wskazuje na to, iż mamy do czynienie z tym samym transferem (materiałem źródłowym).
Dane z nowego opakowania mogą wprowadzić w błąd. O tym następnym razem.
Dokonam porównań i dam znać. Nie wiem kiedy to zrobię, ale zrobię na pewno (choćby dla samego siebie).
Ostatnio jestem zarobiony i z trudem znajduję czas na hobby. Czy dasz wiarę, że w tym roku nie przeczytałem ani jednej książki.
Gdyby nie to, do końca życia trwałbym w błędzie.Późno wracam z pracy, zatem dziś nic nie sprawdzę. Jedno jest jednak pewne - płyty są różne. Niemniej rozumiem, że dokonałeś skrótu myślowego. Natomiast wszystko wskazuje na to, iż mamy do czynienie z tym samym transferem (materiałem źródłowym).
Dane z nowego opakowania mogą wprowadzić w błąd. O tym następnym razem.
Dokonam porównań i dam znać. Nie wiem kiedy to zrobię, ale zrobię na pewno (choćby dla samego siebie).
Ostatnio jestem zarobiony i z trudem znajduję czas na hobby. Czy dasz wiarę, że w tym roku nie przeczytałem ani jednej książki.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.