Muzyka w tym filmie była w porządku, ale nie porwała mnie na tyle, bym miał jej ochotę słuchać w oderwaniu do obrazu.
Fajnie że się postarałeś żeby napisać coś od siebie, zakładając temat, ale dobrze byłoby pisać po polsku i sprawdzić znaczenie pojęć, którymi się posługujesz:
Poza tym - ekranizacji? O ile mi wiadomo "Patriota" nie jest żadną ekranizacją (do tego musiałby być oparty np na książce).
Cytat:Okładka albumu z piosenkami:To nie jest "album z piosenkami" tylko score / utwory instrumentalne. Album z piosenkami to jest do "Top Gun", "Dirty Dancing" czy "Pulp Fiction".
Fajnie że się postarałeś żeby napisać coś od siebie, zakładając temat, ale dobrze byłoby pisać po polsku i sprawdzić znaczenie pojęć, którymi się posługujesz:
Cytat:Williams skomponował muzykę do tego filmu co jak dla mnie genialną"co" w tym zdaniu zbyteczne.
Cytat:zdecydowanie jest ona motywem przednim całej ekranizacji.Nie wiem co to "motyw przedni", a jesli chodziło ci o "motyw przewodni" to i tak to pojęcie nijak nie pasuje do tego zdania.
Poza tym - ekranizacji? O ile mi wiadomo "Patriota" nie jest żadną ekranizacją (do tego musiałby być oparty np na książce).
Cytat: lecz muzykę stawiał bym na bardzo wysokim poziomie"Muzyka jest na bardzo wysokim poziomie", lub "muzykę stawiałbym wysoko" a lepiej - oceniałbym wysoko, ewentualnie "stawiałbym wysoko pośród soundtracków do innych filmów tego typu".