03-07-2018, 21:32
(03-07-2018, 17:09)wolfman napisał(a): Co masz do tych filmów?Po prostu mi się nie podobają i tyle. Dla mnie szkoda czasu i pieniędzy. Ale jak pisałem wcześniej - co kto lubi.
(03-07-2018, 20:29)MarianPaz napisał(a): Zasadniczo zgadzam się i tego typu filmów nie kupowałbym nawet po złotówce, niemniej nie przeszkadza mi to, że innym się podobają. W końcu każdy ma inne preferencje i według swojego uznania kompletuje swoją wideotekę.Dokładnie tak, uważam tak samo. Nigdzie nie napisałem, że jest inaczej.
(03-07-2018, 20:29)MarianPaz napisał(a): Czyli chcesz powiedzieć, że masz problem ze znalezieniem filmów na tyle dobrych by warto było dołączyć je do kolekcji?Co prawda nie nazwałbym tego problem, ale dokładnie tak. Nawet w tej 50, która posiadam, część mam tylko dlatego, że ma rewelacyjny obraz i dźwięk, a nie dlatego, że to filmy, do których miałbym ochotę wracać. Wersji BD pozbyłbym się od razu po obejrzeniu. Ale, że w UHD wyglądają jak wyglądają, to włączam sobie co jakiś czas wybrane sceny i mam mega radochę.
(03-07-2018, 20:14)Gieferg napisał(a): O jajco.Kiedyś sobie powiedziałem, że nie będę odpisywał na Twoje posty, bo z różnych względów nie uważam Cię za partnera do jakiejkolwiek dyskusji, nawet miałem dodać Cię do ignorowanych i mieć spokój, ale jakoś to przeoczyłem, moja strata.
Od kiedy to twoje kryteria tego co się nadaje do oglądania obowiązują kogokolwiek innego?
Po pierwsze, przydałaby się odrobina kultury, wręcz bije od Ciebie szkolny poziom, co w Twoim wieku raczej już nie przystoi. Być może w domu odpowiadali Ci na pytania - jajco - nie wiem, nie moja sprawa, nie ja muszę się za to wstydzić.
Po drugie, naucz się poprawnie cytować. Jak widać w poprawianiu innych forumowiczów zawsze jesteś pierwszy, a tymczasem, jak widać sam masz problem z obsługą forum. Nie wiadomo kogo cytujesz. Komuś tak nieomylnemu jak Ty to przecież nie przystoi...
Po trzecie, ani nie zbierasz filmów UHD, ani nie brałeś udziału w dyskusji, więc nie bardzo wiem, po co w ogóle się wypowiadasz. Zwłaszcza, że Twój post, jak każdy inny zresztą, nie wnosi kompletnie nic do omawianego tematu. Ale do tego, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia forumowicze również zdążyli się już zapewne przyzwyczaić.
No i po czwarte, masz zdaje się ogólny problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo w żadnym momencie nie napisałem tego, co błędnie wywnioskowałaś.
Już Ci to kiedyś napisałem, ale zrobię to jeszcze raz. Mniej jadu człowieku. Zajmij się lepiej czymś, co sprawia Ci przyjemność, zamiast siedzieć przed monitorem i jad sączyć.