20-04-2025, 13:17
Spokojnych Świąt Wielkanocnych!!!!
|
Wesołych świąt
|
|
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez Mister Tadeo.)
Szczere życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Forumowiczów. U mnie dekoracje świąteczno-filmowe już cieszą oko. Te filmy planuję obejrzeć w najbliższym czasie - po raz pierwszy z płyt UHD. Na pierwszy ogień poszła Zabójcza broń w wersji reżyserskiej. I przy okazji słucham też soundtracków z tych filmów.
7 godzin(y) temu
Długi pocałunek wszedł wczoraj - obrazek śliczny, atmos trochę słabuje w basach. Co to za choinkowe blu obok Zabójczej? Oczywiście zdrowych, spokojnych, rodzinnych, choć mam wrażenie, że coraz więcej osób ma to gdzieś.
7 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 7 godzin(y) temu przez Mister Tadeo.)
( 7 godzin(y) temu)Mefisto napisał(a): Co to za choinkowe blu obok Zabójczej?Kartonowe etui z choinką na 3 cienkie amaraye BD, które dostałem lata temu ze sklepu punkt44.pl (obecnie dvdmax). Ma logo Sony Pictures Home Entertainment, więc wygląda na legitne. To promocyjny gadżet dla kolekcjonerów dodawany do zamówienia złożonego w okresie przedświątecznym. ( 8 godzin(y) temu)Mister Tadeo napisał(a): Szczere życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Forumowiczów. A już się moja gęba ucieszyła, że to to duże to Kevin wydanie Laserdisc cudowny 4:3 obraz i kolory dobre... ![]() U mnie wczoraj Die Hard 1 wleciał i Szydłowski lektor/ jest 2 audio Łukomski Polsat SD ( tak wiem (tvp tvn najlepsze teksty) ale jakość maskra dzisiaj pewnie Świąteczna Gorączka z Arnim i na Wigilię na pena wskoczą Griswoldy Gudowski tvnZdrowych i Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę !!!
3 godzin(y) temu
Zapomniałem dodać, że do dekoracji z Kevinem użyłem dwie bombki choinkowe, które otrzymałem przed Świętami w wypożyczalni kaset VHS w pierwszej połowie lat 90-tych.
19 minut(y) temu
Wesołych i zdrowych świąt dla wszystkich Filmożerców!!
Kino domowe:
Optoma UHD35X Telewizor:Samsung UE55JU6740S Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450 Audio Yamaha + Klipsch |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Bender, 6 gości |