gdyby Nfsfan83 miał, w miarę dobrej jakości te wersje co piszesz to by napisał, Gremiliny 1 Szydłowski czytał na VHS i na TVP1 albo 2, ale cieżko dostać w ładnej.
Jest też Kozioł ale już wolniej dużo czyta.
Do Kevina 1 i 2 mam marzenie dostać idealnego czystego Szydłowski TVN tam ogladałem po raz 1.
Die Hard 1 wiem, że to ta ostra kultowa wersja... ale nigdzie nie słyszałem w miarę dobrej jakości
i czasami wolę czyste audio niż kultowy tekst. Łukomski SD jest spoko i Szydłowski C+
a tvp nigdy nie puści nic ciekawet na święta, tak samo jak tvn, ok polsat oklepany kevin ale przynamniej dają
a mi mogą naskoczyć na pompkę
mam to co chciałem i to ja rządzę z wyborem co dziś leci na telewizorze.
PS. Zauwazyliście, że 3 główne stacje nie puszczaja już prawie filmów (albo w znikomym procencie) nakręconych przed 2000 rokiem?
Jest też Kozioł ale już wolniej dużo czyta.
Do Kevina 1 i 2 mam marzenie dostać idealnego czystego Szydłowski TVN tam ogladałem po raz 1.
Die Hard 1 wiem, że to ta ostra kultowa wersja... ale nigdzie nie słyszałem w miarę dobrej jakości
i czasami wolę czyste audio niż kultowy tekst. Łukomski SD jest spoko i Szydłowski C+a tvp nigdy nie puści nic ciekawet na święta, tak samo jak tvn, ok polsat oklepany kevin ale przynamniej dają
a mi mogą naskoczyć na pompkę
mam to co chciałem i to ja rządzę z wyborem co dziś leci na telewizorze.PS. Zauwazyliście, że 3 główne stacje nie puszczaja już prawie filmów (albo w znikomym procencie) nakręconych przed 2000 rokiem?