Też właśnie miałem coś o tym naskrobać, no ale mnie wyprzedziłaś.
Mogę podpisać się obiema rękami (i nogami!) pod ogólnym zachwytem jaki się rozpętał wokół tego serialu, bo jest on całkowicie słuszny - Jonathan Nolan stanął tu na wysokości zadania, i mamy do czynienia z naprawdę świetnym serialem (który chyba już teraz mogę wpisać na listę moich ulubionych). Westworld miał być tylko czymś zapychającym ramówkę HBO w okresie bez Gry o Tron, a stał się czymś o wiele większym i lepszym niż początkowo zakładano. Warto wspomnieć też o muzyce Ramina Djawadi, który po raz kolejny pokazał swój talent - jego muzyka genialnie buduje tutaj klimat. Westworld śmiało polecam każdemu, bo jest to świetna pod względem technicznym, fabularnym, i aktorskim produkcja która przyszła z zaskoczenia podczas lekkiej serialowej posuchy (prócz tego aktualnie mamy m.in. The Young Pope który dla mnie jest co najwyżej mocno średni, albo kolejny sezon The Walking Dead którym już powoli rzygam i chyba całkowicie zaprzestanę oglądania).
HBO zadecydowało już o przedłużeniu Westworld na kolejny sezon, i bardzo się z tego cieszę, bo drzemie w tym ogromny potencjał.
Mogę podpisać się obiema rękami (i nogami!) pod ogólnym zachwytem jaki się rozpętał wokół tego serialu, bo jest on całkowicie słuszny - Jonathan Nolan stanął tu na wysokości zadania, i mamy do czynienia z naprawdę świetnym serialem (który chyba już teraz mogę wpisać na listę moich ulubionych). Westworld miał być tylko czymś zapychającym ramówkę HBO w okresie bez Gry o Tron, a stał się czymś o wiele większym i lepszym niż początkowo zakładano. Warto wspomnieć też o muzyce Ramina Djawadi, który po raz kolejny pokazał swój talent - jego muzyka genialnie buduje tutaj klimat. Westworld śmiało polecam każdemu, bo jest to świetna pod względem technicznym, fabularnym, i aktorskim produkcja która przyszła z zaskoczenia podczas lekkiej serialowej posuchy (prócz tego aktualnie mamy m.in. The Young Pope który dla mnie jest co najwyżej mocno średni, albo kolejny sezon The Walking Dead którym już powoli rzygam i chyba całkowicie zaprzestanę oglądania).HBO zadecydowało już o przedłużeniu Westworld na kolejny sezon, i bardzo się z tego cieszę, bo drzemie w tym ogromny potencjał.