25-05-2016, 13:51
No ja widziałem Origins 2 razy i pamiętam niewiele plusów. Jackman (jak zwykle dobry jako Logan, w dodatku wyglądał młodziej niż w TLS, w końcu darowali sobie żel we włosach i czarny kostium, dając mu walczyć tylko w koszulce i kurtce + przypakował lepiej niż we wcześniejszych filmach), Victor (był spoko, znaczna poprawa względem wersji z X1), pomysł na czołówkę na tle wojen, no i kilka tekstów Reynoldsa z na początku. Reszta to była fatalnie wyglądająca, źle obsadzona (Will I Am - srsly?) i wyreżyserowana masakra, pełna kiczu (powtórzę, scena z "You miss me?" to jedna z najgorszych rzeczy jakie moje oczy widziały), tragicznego CGI i rażących ograniczeń PG-13.
Filmu z Tatumem nie anulowali tylko odstawili na poczekalnie. Skończą scenariusz, ludzie będą mieli wolne terminy aby wejść na plan i znowu podadzą jakąś datę premiery. Pewnie najwcześniej 2018-2019.
A do Apokalipsa też nie mam ochoty szybko wracać, ale na pewno kiedyś, bo jest tam sporo dobrego co chciałbym zobaczyć jeszcze raz. Myślę, że np. sceny z gadaniem po "polsku" mogą wypaść korzystniej przy powtórce, kiedy jest się na nie przygotowanym.
Filmu z Tatumem nie anulowali tylko odstawili na poczekalnie. Skończą scenariusz, ludzie będą mieli wolne terminy aby wejść na plan i znowu podadzą jakąś datę premiery. Pewnie najwcześniej 2018-2019.
A do Apokalipsa też nie mam ochoty szybko wracać, ale na pewno kiedyś, bo jest tam sporo dobrego co chciałbym zobaczyć jeszcze raz. Myślę, że np. sceny z gadaniem po "polsku" mogą wypaść korzystniej przy powtórce, kiedy jest się na nie przygotowanym.