OK misfit, poprawiłem te nieścisłości. Wiedziałem, że zwrócisz uwagę na wartość 0.3392. Napisałem o tym więcej w wątku o Apple TV 4K.
Kris, niestety, VLC na Xboxie to nie to co na komputerze. Nie można odpalać w nim płyt - jest to ograniczenie systemowe od Microsoftu. Nie można płyt odpalać też w Kodi ani żadnej innej apce, oprócz oficjalnego Odtwarzacza Blu-ray. Poza tym płyty Blu-ray mają zabezpieczenia i wątpię, żeby udało się odtworzyć z nich film na konsoli w innej apce niż oficjalna.
Przez HDMI ARC? Co do apki Netfliksa na C7, nie miałem nigdy z nią żadnego problemu.
Kris, niestety, VLC na Xboxie to nie to co na komputerze. Nie można odpalać w nim płyt - jest to ograniczenie systemowe od Microsoftu. Nie można płyt odpalać też w Kodi ani żadnej innej apce, oprócz oficjalnego Odtwarzacza Blu-ray. Poza tym płyty Blu-ray mają zabezpieczenia i wątpię, żeby udało się odtworzyć z nich film na konsoli w innej apce niż oficjalna.
(22-10-2018, 22:27)ifeelveryblah napisał(a): A w jaki sposób jest doprowadzany Dolby Atmos z tv do amplitunera?
Przez HDMI ARC? Co do apki Netfliksa na C7, nie miałem nigdy z nią żadnego problemu.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.