Filmozercy.com | Forum
Steelbooki/Futurepacki - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny)
+--- Wątek: Steelbooki/Futurepacki (/watek-steelbooki-futurepacki)

RE: Steelbooki/Futurepacki - ILSA FAUST - 23-05-2024

(23-05-2024, 10:20)Mefisto napisał(a):  Jezus, człowieku, ile ty masz lat?

podaję za wikipedią (cytat):

Rebecca Louisa Ferguson Sundström (ur. 19 października 1983 w Sztokholmie) – szwedzka aktorka, która grała m.in. rolę Elizabeth Woodville w serialu Biała królowa, za którą była nominowana do Złotego Globu, a także rolę Ilsy Faust w serii filmów Mission: Impossible.

Życiorys:
Początkowo grała głównie w szwedzkich produkcjach. W 2013 zagrała główną rolę w serialu BBC Biała królowa, po czym zaczęła pojawiać się w produkcjach hollywoodzkich.
Przełomem w jej karierze była rola Ilsy Faust w Mission: Impossible – Rogue Nation.

RE: Steelbooki/Futurepacki - piti198 - 23-05-2024

ILSA FAUST napisał(a):Piti, to naprawdę nie mój problem że Ciebie już Furiosa nie podnieca Smile
Są od tego lekarze specjaliści, także słyszałem o niebieskich pastylkach.
A musi mnie podniecać?

ILSA FAUST napisał(a):To jest dział STEELBOOKI dla osób, które rajcują się (tudzież "podniecają się") STEELBOOKAMI,
więc jeśli to dla Ciebie zbyt perwersyjne, to możesz trollować w innych działach, skoro nie masz nic innego do roboty i Twój szef się na to zgadza i jeszcze płaci Tobie za to.
Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.

ILSA FAUST napisał(a):Więc odpowiedź FURIOSY jest jednoznaczna (fotka z premiery w KAN czytaj Cannes):
Odwrotnie, właśnie czyta się tak jak napisałeś, czyli to nieszczęsne KAN, a pisze się Cannes. Big Grin

ILSA FAUST napisał(a):Chętnie się nauczę aby pozbyć tych miniatur, ale nikt nie chciał mi pomóc Sad
Może jest jakiś przewodnik?
Wejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.

ILSA FAUST napisał(a):podaję za wikipedią (cytat):

Rebecca Louisa Ferguson Sundström (ur. 19 października 1983 w Sztokholmie) – szwedzka aktorka, która grała m.in. rolę Elizabeth Woodville w serialu Biała królowa, za którą była nominowana do Złotego Globu, a także rolę Ilsy Faust w serii filmów Mission: Impossible.

Życiorys:
Początkowo grała głównie w szwedzkich produkcjach. W 2013 zagrała główną rolę w serialu BBC Biała królowa, po czym zaczęła pojawiać się w produkcjach hollywoodzkich.
Przełomem w jej karierze była rola Ilsy Faust w Mission: Impossible – Rogue Nation.
Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?

RE: Steelbooki/Futurepacki - ILSA FAUST - 25-05-2024

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Wejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.

Poprawiłem post oraz dostałem trzecią wersję STEELBOOK-a.
Chyba się nauczyłem to robić, dzięki za wskazówki, leci punkcik do Pitiego Smile

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  A musi mnie podniecać?

Anya Josephine Marie Taylor-Joy, Czarownica, Szachistka, Furiosa, obecnie jedna z najpiękniejszych aktorek młodego pokolenia? Nie, nie musi Ciebie podniecać, żyjemy w wolnym kraju Smile
Ale widocznie podnieca prawie 80 letniego reżysera Furiosy (fotka z premiery w KAN, nie chcę już być strażakiem, chcę zostać sławnym reżyserem):
[Obrazek: METQ617_t.jpg]
Albo chyba łatwiej będzie zostać serwisantem wodopoju Smile Biedna dziewczyna spragniona po tych igraszkach z Millerem na pustyni (także fotka z premiery w KAN):
[Obrazek: METQ619_t.jpg]

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.

Oj, znam kolegów którzy kolekcjonują TYLKO STEELBOOKI, u mnie w kolekcji zdarzają się niestety zwyklaki, jak nie ma wydania w STEEL-u. Wiele osób na świecie kolekcjonuje STEELBOOKI i jak obejrzysz kilka filmików na you tube z unboxingami tych STEEL-i to to stwierdzisz że ja jestem zwyczajną cnotliwą zakonnicą-dziewicą w stosunku do nich - głaszczą te STEELE, wąchają, dotykają, obracają pod światło, stawiają na piedestale i pewnie jeszcze robią inne rzeczy, tak, śmiało to można nazwać podniecaniem się, perwersją, zboczeniem Smile

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?

Nieuleczalna choroba, schizofrenia paranoidalna IV stopnia, nikt nie dał rady mi pomóc, więc pogodziłam się z tym i zapuściłam rude warkocze Smile Najgorzej jak idę w tych warkoczach do sklepu to ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą a jak police mnie łapie po raz kolejny za przekroczenie prędkości i pokazuję im legitymację IMF to jakoś puszczają mnie bez mandatu kiwając tylko głową z uznaniem i salutują Smile
[Obrazek: METQ674_t.jpg]

RE: Steelbooki/Futurepacki - Mierzwiak - 25-05-2024

Czy jakiś mod może zrobić porządek z tym szambem?

RE: Steelbooki/Futurepacki - ILSA FAUST - 01-06-2024

DESPERADO w drodze wydanie STEELBOOK 4K
na ten moment tylko od ARROW USA.
[Obrazek: METSZT2_t.jpeg]
Zakładam, że okładka jest poglądowa i STEELBOOK nie będzie miał logo ARROW i te wkur.....ce paski z kolorkami. Zakładam, że BOX będzie miał znaczki ARROW a STEELBOOK 4K będzie pozbawiony tego śmietnika.
Jeśli STEELBOOK faktycznie wyjdzie z takim layout to pozamiata poprzednie wydania w stali.
Odliczam godziny do premiery, dzień zero Smile

EDIT: będzie także wydanie ARROW UK, na ten moment pre-order tylko na ZAAVI.
--------------------------
ONLY STEEL IS REAL

RE: Steelbooki/Futurepacki - ILSA FAUST - 03-06-2024

Terminator 1 (1984) STEELBOOK 4K
właśnie ruszył pre-order we Francji (FNAC)

na razie nie ma lay-out ale ma być specjalny master 4K UHD z okazji 40 lecia
Wstępna data premiery to grudzień 2024 ale to data orientacyjna i STEEL wyląduje pewnie szybciej bo to prawdopodobnie import z USA (pewnie Best Buy).
W ciągu kilku dni, albo szybciej będzie szczegółowa informacja.
Najważniejsze, że w końcu ruszyło się w temacie T1 4K UHD.
Ciekawe czy DVDMAX wyda kaszubską wersję 6 dyskowego STEELBOOK-a 4K, może także będzie wersja PL?
---Hasta la vista, baby---

EDIT: jest także preorder STEELBOOK 4K w UK na ZAAVI, AMAZON UK, RAREWAVES,
zakładam, że się zaraz wysypie w całej EU

RE: Steelbooki/Futurepacki - Mierzwiak - 03-06-2024

Jest jakiś logiczny powód dla którego nie możesz wkleić tego w stosownym temacie?

https://forum.filmozercy.com/watek-terminator-seria?pid=107156#pid107156

Jeśli masz zamiar odpisać to zastanów się najpierw, czy jest to post a) napisany po polsku b) nieświadczący o zaburzeniach umysłowych.

(03-06-2024, 10:24)Mierzwiak napisał(a):  Jest jakiś logiczny powód dla którego nie możesz wkleić tego w stosownym temacie?

Bardzo logiczny powód jest taki, że informacja dotyczy tylko STEELBOOKA 4K a to jest dział Steelbooki/Futurepacki.
Celem mojego posta jest informacja, że wydanie w stali nadchodzi.
Linczowanie Camerona za transfer 4K, który i tak potem w zwyklaku postawisz na półce to Twoja działka, nie moja Smile

RE: Steelbooki/Futurepacki - Mierzwiak - 03-06-2024

Nie rozumiesz podstawowych zasad funkcjonowania forum: seria Terminator ma swój temat i to tam zamieszczamy informacje o wydaniach, w plastiku, steelach czy futrzanych futerałach.

Hierarchia jest bardzo prosta: temat filmu X ma pierwszeństwo nad tematem o steelbookach.

(03-06-2024, 13:55)Mierzwiak napisał(a):  seria Terminator ma swój temat i to tam zamieszczamy informacje o wydaniach, w plastiku, steelach czy futrzanych futerałach.

Info przeniesione do wątku Elektronicznego Mordercy, informacja faktycznie szybciej trafi do odbiorcy docelowego, tym bardziej, że Amazon UK uruchomił pre-ordery.
Daj znać na forum jak wyjdzie wydanie T1 w futrzanym futerale Smile