Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Dział ogólny
1 2 3 4 5 ... 7 Dalej »

Steelbooki/Futurepacki

Strony (145): « Wstecz 1 ... 139 140 141 142 143 ... 145 Dalej »

Opcje tematu
Steelbooki/Futurepacki
Offline ILSA FAUST
IMF
Liczba postów: 512

#1,401
23-05-2024, 10:49
(23-05-2024, 10:20)Mefisto napisał(a):  Jezus, człowieku, ile ty masz lat?

podaję za wikipedią (cytat):

Rebecca Louisa Ferguson Sundström (ur. 19 października 1983 w Sztokholmie) – szwedzka aktorka, która grała m.in. rolę Elizabeth Woodville w serialu Biała królowa, za którą była nominowana do Złotego Globu, a także rolę Ilsy Faust w serii filmów Mission: Impossible.

Życiorys:
Początkowo grała głównie w szwedzkich produkcjach. W 2013 zagrała główną rolę w serialu BBC Biała królowa, po czym zaczęła pojawiać się w produkcjach hollywoodzkich.
Przełomem w jej karierze była rola Ilsy Faust w Mission: Impossible – Rogue Nation.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

#1,402
23-05-2024, 11:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2024, 11:42 przez piti198.)
ILSA FAUST napisał(a):Piti, to naprawdę nie mój problem że Ciebie już Furiosa nie podnieca Smile
Są od tego lekarze specjaliści, także słyszałem o niebieskich pastylkach.
A musi mnie podniecać?

ILSA FAUST napisał(a):To jest dział STEELBOOKI dla osób, które rajcują się (tudzież "podniecają się") STEELBOOKAMI,
więc jeśli to dla Ciebie zbyt perwersyjne, to możesz trollować w innych działach, skoro nie masz nic innego do roboty i Twój szef się na to zgadza i jeszcze płaci Tobie za to.
Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.

ILSA FAUST napisał(a):Więc odpowiedź FURIOSY jest jednoznaczna (fotka z premiery w KAN czytaj Cannes):
Odwrotnie, właśnie czyta się tak jak napisałeś, czyli to nieszczęsne KAN, a pisze się Cannes. Big Grin

ILSA FAUST napisał(a):Chętnie się nauczę aby pozbyć tych miniatur, ale nikt nie chciał mi pomóc Sad
Może jest jakiś przewodnik?
Wejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.

ILSA FAUST napisał(a):podaję za wikipedią (cytat):

Rebecca Louisa Ferguson Sundström (ur. 19 października 1983 w Sztokholmie) – szwedzka aktorka, która grała m.in. rolę Elizabeth Woodville w serialu Biała królowa, za którą była nominowana do Złotego Globu, a także rolę Ilsy Faust w serii filmów Mission: Impossible.

Życiorys:
Początkowo grała głównie w szwedzkich produkcjach. W 2013 zagrała główną rolę w serialu BBC Biała królowa, po czym zaczęła pojawiać się w produkcjach hollywoodzkich.
Przełomem w jej karierze była rola Ilsy Faust w Mission: Impossible – Rogue Nation.
Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?

Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,403
25-05-2024, 13:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2024, 13:22 przez ILSA FAUST.)
(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Wejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.

Poprawiłem post oraz dostałem trzecią wersję STEELBOOK-a.
Chyba się nauczyłem to robić, dzięki za wskazówki, leci punkcik do Pitiego Smile

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  A musi mnie podniecać?

Anya Josephine Marie Taylor-Joy, Czarownica, Szachistka, Furiosa, obecnie jedna z najpiękniejszych aktorek młodego pokolenia? Nie, nie musi Ciebie podniecać, żyjemy w wolnym kraju Smile
Ale widocznie podnieca prawie 80 letniego reżysera Furiosy (fotka z premiery w KAN, nie chcę już być strażakiem, chcę zostać sławnym reżyserem):
[Obrazek: METQ617_t.jpg]
Albo chyba łatwiej będzie zostać serwisantem wodopoju Smile Biedna dziewczyna spragniona po tych igraszkach z Millerem na pustyni (także fotka z premiery w KAN):
[Obrazek: METQ619_t.jpg]

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.

Oj, znam kolegów którzy kolekcjonują TYLKO STEELBOOKI, u mnie w kolekcji zdarzają się niestety zwyklaki, jak nie ma wydania w STEEL-u. Wiele osób na świecie kolekcjonuje STEELBOOKI i jak obejrzysz kilka filmików na you tube z unboxingami tych STEEL-i to to stwierdzisz że ja jestem zwyczajną cnotliwą zakonnicą-dziewicą w stosunku do nich - głaszczą te STEELE, wąchają, dotykają, obracają pod światło, stawiają na piedestale i pewnie jeszcze robią inne rzeczy, tak, śmiało to można nazwać podniecaniem się, perwersją, zboczeniem Smile

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a):  Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?

Nieuleczalna choroba, schizofrenia paranoidalna IV stopnia, nikt nie dał rady mi pomóc, więc pogodziłam się z tym i zapuściłam rude warkocze Smile Najgorzej jak idę w tych warkoczach do sklepu to ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą a jak police mnie łapie po raz kolejny za przekroczenie prędkości i pokazuję im legitymację IMF to jakoś puszczają mnie bez mandatu kiwając tylko głową z uznaniem i salutują Smile
[Obrazek: METQ674_t.jpg]

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

#1,404
25-05-2024, 17:03
Czy jakiś mod może zrobić porządek z tym szambem?

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,405
01-06-2024, 03:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2024, 03:37 przez ILSA FAUST.)
DESPERADO w drodze wydanie STEELBOOK 4K
na ten moment tylko od ARROW USA.
[Obrazek: METSZT2_t.jpeg]
Zakładam, że okładka jest poglądowa i STEELBOOK nie będzie miał logo ARROW i te wkur.....ce paski z kolorkami. Zakładam, że BOX będzie miał znaczki ARROW a STEELBOOK 4K będzie pozbawiony tego śmietnika.
Jeśli STEELBOOK faktycznie wyjdzie z takim layout to pozamiata poprzednie wydania w stali.
Odliczam godziny do premiery, dzień zero Smile

EDIT: będzie także wydanie ARROW UK, na ten moment pre-order tylko na ZAAVI.
--------------------------
ONLY STEEL IS REAL

Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,406
03-06-2024, 09:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2024, 09:41 przez ILSA FAUST.)
Terminator 1 (1984) STEELBOOK 4K
właśnie ruszył pre-order we Francji (FNAC)

na razie nie ma lay-out ale ma być specjalny master 4K UHD z okazji 40 lecia
Wstępna data premiery to grudzień 2024 ale to data orientacyjna i STEEL wyląduje pewnie szybciej bo to prawdopodobnie import z USA (pewnie Best Buy).
W ciągu kilku dni, albo szybciej będzie szczegółowa informacja.
Najważniejsze, że w końcu ruszyło się w temacie T1 4K UHD.
Ciekawe czy DVDMAX wyda kaszubską wersję 6 dyskowego STEELBOOK-a 4K, może także będzie wersja PL?
---Hasta la vista, baby---

EDIT: jest także preorder STEELBOOK 4K w UK na ZAAVI, AMAZON UK, RAREWAVES,
zakładam, że się zaraz wysypie w całej EU

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

#1,407
03-06-2024, 10:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2024, 10:24 przez Mierzwiak.)
Jest jakiś logiczny powód dla którego nie możesz wkleić tego w stosownym temacie?

https://forum.filmozercy.com/watek-terminator-seria?pid=107156#pid107156

Jeśli masz zamiar odpisać to zastanów się najpierw, czy jest to post a) napisany po polsku b) nieświadczący o zaburzeniach umysłowych.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,408
03-06-2024, 11:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2024, 11:57 przez ILSA FAUST.)
(03-06-2024, 10:24)Mierzwiak napisał(a):  Jest jakiś logiczny powód dla którego nie możesz wkleić tego w stosownym temacie?

Bardzo logiczny powód jest taki, że informacja dotyczy tylko STEELBOOKA 4K a to jest dział Steelbooki/Futurepacki.
Celem mojego posta jest informacja, że wydanie w stali nadchodzi.
Linczowanie Camerona za transfer 4K, który i tak potem w zwyklaku postawisz na półce to Twoja działka, nie moja Smile

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak

#1,409
03-06-2024, 13:55
Nie rozumiesz podstawowych zasad funkcjonowania forum: seria Terminator ma swój temat i to tam zamieszczamy informacje o wydaniach, w plastiku, steelach czy futrzanych futerałach.

Hierarchia jest bardzo prosta: temat filmu X ma pierwszeństwo nad tematem o steelbookach.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline ILSA FAUST
IMF

#1,410
03-06-2024, 19:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2024, 19:05 przez ILSA FAUST.)
(03-06-2024, 13:55)Mierzwiak napisał(a):  seria Terminator ma swój temat i to tam zamieszczamy informacje o wydaniach, w plastiku, steelach czy futrzanych futerałach.

Info przeniesione do wątku Elektronicznego Mordercy, informacja faktycznie szybciej trafi do odbiorcy docelowego, tym bardziej, że Amazon UK uruchomił pre-ordery.
Daj znać na forum jak wyjdzie wydanie T1 w futrzanym futerale Smile

Odpowiedz
Strony (145): « Wstecz 1 ... 139 140 141 142 143 ... 145 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   3 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku