Filmozercy.com | Forum
Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny)
+--- Wątek: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową (/watek-zapowiedzi-plyt-ultra-hd-blu-ray-z-polska-wersja-jezykowa)

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Mierzwiak - 25-10-2024

Nie wiem czemu postanowiłeś nagle udawać, że jesteś głupi, ale niech będzie:

1) Polski język wymieniony w czeskim sklepie nie jest 100% potwierdzeniem, że faktycznie będzie na płycie, dlatego kolega napisał "być może", bo w przeciwieństwie do ciebie zdaje sobie sprawę, że w przeszłości czeskie sklepy podawały już podobne błędne informacje.

2) Wkleiłeś TEGO SAMEGO LINKA co Ethan. Zdajesz sobie sprawę jakim kuriozum jest to, co tu teraz odstawiasz nazywając ten sam link w swoim poście potwierdzoną informacją a u niego gdybaniem?

Nawet nie odpisuj jeśli masz zamiar dalej produkować takie głupoty, tracisz tylko mój czas.

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - pmmazz - 25-10-2024

Inaczej się nie da…”DZBANIE”, kolega napisał wyraźnie „być może”, podczas gdy ja: „/potwierdzone info przez południowych sąsiadów/„

błąd to z pewnością nie jest, gdyż uprzednio zapytałem ich dokładnie o to na ich FB, a dziś dostałem konkretną odpowiedź….

Jeszcze jakieś uwagi? Weźże idź lepiej MIERZWIĆ….. ?

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Mefisto - 25-10-2024

O, super, kolejna kłótnia z niczego...

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Mierzwiak - 25-10-2024

Nie z niczego, tylko z dupy, tego samego miejsca w którym jak widać niektórzy mają podstawowe zwyczaje panujące na forum i przy okazji wymagają od innych zdolności jasnowidzenia; nie wiem w jaki sposób ktokolwiek miałby się domyślić, że za słowem "potwierdzone" kryje się jakaś rzekoma rozmowa na fejsbuku, tym bardziej, że dostaliśmy po prostu ten sam link do sklepu, który wczoraj wkleił Ethan.

Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Altair - 05-11-2024

Pulp Fiction 4K na StarStore

Pulp Fiction 4K na StarStore, Edycja Limitowana Rocznicowa

Wysłane przy użyciu Tapatalka

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Juby - 05-11-2024

Limitka wyprzedana w 4h : o

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Mierzwiak - 05-11-2024

A jak inaczej jak pewnie było jej z 10 sztuk Tongue

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - Ash-9001 - 05-11-2024

Cena zwyklaczka całkiem przyjazna. Gdybym nie miał już wydania z UK to bym kupił Smile

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - kulcikriu - 05-11-2024

(05-11-2024, 17:31)Mierzwiak napisał(a):  A jak inaczej jak pewnie było jej z 10 sztuk
Big Grin ta sama limitka na filmgame

RE: Zapowiedzi płyt Ultra HD Blu-ray z polską wersją językową - eldian - 05-11-2024

W wielu sklepach ta limitka się pojawiła Wink niemniej to fajny znak, że Galapagos wraca do gry... po dłuższym okresie posuchy myślałem, że będą się zwijać, a tutaj sporo zaskoczeń w nowościach i wznowieniach.
Oby jakoś wypracowali fajną politykę wydawczą.