![]() |
|
Pierdololo polityczne - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Pierdololo polityczne (/watek-pierdololo-polityczne) |
RE: Pierdololo polityczne - Wolfman - 11-12-2018 (11-12-2018, 18:30)Nfsfan83 napisał(a): #wolfman nie musiałbym się łapać, na ochotnika pójdę bronić POLSKI ale tylko JEJ!!!Politykom wszystko jedno jakie masz idee, bylebyś stał jako mięso armatnie. Dziwne, że ludzie w 21 wieku stoją za sztucznie wydumanymi granicami powstałymi wieki temu gdy jeden opos wbił kijaszek w ziemię warcząc na drugiego, że to jego. Ludzie powinni dążyć do pojednania całej Eu jako jednego silnego organizmu na początek, bo jest wygodne dla nas i to oni powinni robić to co ma być wygodne dla nas. Politycy jak dla mnie to mogą się obrzucać kamieniami przed kamerami jak mają coś do siebie, reszta niech ogląda w tv RE: Pierdololo polityczne - Nfsfan83 - 11-12-2018 chcesz pojednania naszego, nawet jak nie doskonałego narodu katolickiego z wartościami, z ideologią lewacką-zboczeniami lgbt i mixem islamskim z zachodu??? RE: Pierdololo polityczne - Wolfman - 11-12-2018 Kolego nie pchajmy kija do mrowiska, a nic nas nie oblezie. Pisałem o pojednaniu Eu na sam początek, bo na razie to przepychanka. Religie wraz z postępem znikną jak dinozaury. RE: Pierdololo polityczne - Nfsfan83 - 11-12-2018 Rozwiń myśl "Pisałem o pojednaniu Eu na sam początek" w jakim sensie? Jak dla mnie wywalić elity a dać władze ludziom będzie oki, tak jak w francji, obniża podatki elitom to się "żółte kamizelki" wkurzyły. RE: Pierdololo polityczne - Szczepan600 - 11-12-2018 „Lewactwo” to jedyna, sensowna idea dla tego świata. Każdy to wie :-) Dlatego jedność Europy na start, najlepiej stworzyć jedno państwo. Wywalić religię i inne zabobony, dać wszystkim równe prawa niezależnie od koloru skory, płci czy orientacji. Narzucić nowe normy kulturowe, dietetyczne i ekologiczne... i może wtedy odrobine się poprawi. Inaczej nie ma szans. RE: Pierdololo polityczne - Wolfman - 11-12-2018 Poczytaj na czym polega demokracja i jej istota i wprowadźmy ją jak należy. Jedna Eu to jedna władza ze zmniejszonym polem manewru i brakiem immunitetu, ot robole jak i my. Wprowadzanie maximum ile może zarobić jednostka i corpo i ile posiadać , czyli zmierzch miliarderów, którzy i tak się dorobili na łupieniu i kradzieży przez pokolenia. Więc dlaczego ktoś ma klepać biedę pracując uczciwie, a drugi leżeć na plaży i zdzierać z niego pasami. Nie na tym ten krótki nędzny żywot powinien polegać. Jeśli wierzysz w brodatego pana i zastęp aniołków proszę bardzo, ale nie mieszajmy tego w życie za bardzo. Myślisz, że ta biedota z innych krajów i inna religią nie chciała by podobnie, by się każdy od niej od....lił? Niestety im człowiek bardziej biedny i mniej wykształcony tym łatwiej go zdominować i ogłupić. RE: Pierdololo polityczne - Bender - 11-12-2018 (11-12-2018, 18:47)Nfsfan83 napisał(a): chcesz pojednania naszego, nawet jak nie doskonałego narodu katolickiego z wartościami, z ideologią lewacką-zboczeniami lgbt i mixem islamskim z zachodu??? Jako przedstawiciel lgbt jestem taką samą częścią tego narodu, jak Ty. Nie przybyłem z Zachodu. Zapewniam Cię, że miałem świadomość tego jaki jestem, na długo zanim wiedziałem, co to ideologia, lewactwo a nawet zanim dowiedziałem się jak to się nazywa. Na długo przed Unią, mniej więcej w czasach kiedy jedyne z czym kojarzyłem "zachód" to ludziki z Gwiezdnych Wojen. Chcesz to nazywać zboczeniem? Fine. I couldn't care less. Ale się nie ośmieszaj ignorancją. Swoja drogą symptomatyczne jak łatwo epitety wpadają wam z rękawa. @Szczepan600 Naturalnie, im mniej krajów do umierania za nie, tym lepiej.
RE: Pierdololo polityczne - Szczepan600 - 11-12-2018 Autentycznie, gdyby wszystko wskazywało, że Europa (jej ludzie) chce takiego bytu politycznego. Że jest możliwe ujednolicenie tych struktur pod sensownymi sztandarami... nie wahałbym się w referendum :-) Ps. Naturalnie w takim kraju marihuana byłaby legalna, społeczność lgbt kochana, aborcja na życzenie... a piractwo ścigane jak morderstwa :-D (chociaż przy nowoczesnych, wspieranych państwowo systemach dostępu do kultury i nauce języka piractwo byłoby mega głupie :-)) RE: Pierdololo polityczne - Wolfman - 11-12-2018 (11-12-2018, 20:55)Szczepan600 napisał(a): Autentycznie, gdyby wszystko wskazywało, że Europa (jej ludzie) chce takiego bytu politycznego.Mało kogo znam w kraju czy za granica, który lubi obecny burdel jaki panuje wszędzie za sprawą polityków i korporacji. RE: Pierdololo polityczne - Szczepan600 - 11-12-2018 Tu było pisane o idei „państwa europejskiego” i braku granic w ogóle. To mega trudne i wymagałoby zapchania „narodowej tożsamości” na drugi plan. Naprawdę nie wiem ile osób faktycznie by tego chciało :-( |