Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Pierdololo polityczne

Strony (41): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 41 Dalej »

Opcje tematu
Pierdololo polityczne
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

11-12-2018, 18:37
(11-12-2018, 18:30)Nfsfan83 napisał(a):  #wolfman nie musiałbym się łapać, na ochotnika pójdę bronić POLSKI ale tylko JEJ!!!
Politykom wszystko jedno jakie masz idee, bylebyś stał jako mięso armatnie. Dziwne, że ludzie w 21 wieku stoją za sztucznie wydumanymi granicami powstałymi wieki temu gdy jeden opos wbił kijaszek w ziemię warcząc na drugiego, że to jego. Ludzie powinni dążyć do pojednania całej Eu jako jednego silnego organizmu na początek, bo jest wygodne dla nas i to oni powinni robić to co ma być wygodne dla nas. Politycy jak dla mnie to mogą się obrzucać kamieniami przed kamerami jak mają coś do siebie, reszta niech ogląda w tv

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Nfsfan83
Posting Freak
Liczba postów: 1,580
Reputacja: 40

11-12-2018, 18:47
chcesz pojednania naszego, nawet jak nie doskonałego narodu katolickiego z wartościami, z ideologią lewacką-zboczeniami lgbt i mixem islamskim z zachodu???

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

11-12-2018, 19:23
Kolego nie pchajmy kija do mrowiska, a nic nas nie oblezie. Pisałem o pojednaniu Eu na sam początek, bo na razie to przepychanka. Religie wraz z postępem znikną jak dinozaury.

Odpowiedz
Offline Nfsfan83
Posting Freak
Liczba postów: 1,580
Reputacja: 40

11-12-2018, 19:43
Rozwiń myśl "Pisałem o pojednaniu Eu na sam początek" w jakim sensie? Jak dla mnie wywalić elity a dać władze ludziom będzie oki, tak jak w francji, obniża podatki elitom to się "żółte kamizelki" wkurzyły.

Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 923
Reputacja: 48

11-12-2018, 19:54
„Lewactwo” to jedyna, sensowna idea dla tego świata. Każdy to wie :-) Dlatego jedność Europy na start, najlepiej stworzyć jedno państwo. Wywalić religię i inne zabobony, dać wszystkim równe prawa niezależnie od koloru skory, płci czy orientacji. Narzucić nowe normy kulturowe, dietetyczne i ekologiczne... i może wtedy odrobine się poprawi. Inaczej nie ma szans.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

11-12-2018, 20:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2018, 20:01 przez Wolfman.)
Poczytaj na czym polega demokracja i jej istota i wprowadźmy ją jak należy. Jedna Eu to jedna władza ze zmniejszonym polem manewru i brakiem immunitetu, ot robole jak i my. Wprowadzanie maximum ile może zarobić jednostka i corpo i ile posiadać , czyli zmierzch miliarderów, którzy i tak się dorobili na łupieniu i kradzieży przez pokolenia. Więc dlaczego ktoś ma klepać biedę pracując uczciwie, a drugi leżeć na plaży i zdzierać z niego pasami. Nie na tym ten krótki nędzny żywot powinien polegać. Jeśli wierzysz w brodatego pana i zastęp aniołków proszę bardzo, ale nie mieszajmy tego w życie za bardzo. Myślisz, że ta biedota z innych krajów i inna religią nie chciała by podobnie, by się każdy od niej od....lił? Niestety im człowiek bardziej biedny i mniej wykształcony tym łatwiej go zdominować i ogłupić.

Odpowiedz
Offline Bender
Stały bywalec
Liczba postów: 638
Reputacja: 22

11-12-2018, 20:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2018, 20:46 przez Bender.)
(11-12-2018, 18:47)Nfsfan83 napisał(a):  chcesz pojednania naszego, nawet jak nie doskonałego narodu katolickiego z wartościami, z ideologią lewacką-zboczeniami lgbt i mixem islamskim z zachodu???

Jako przedstawiciel lgbt jestem taką samą częścią tego narodu, jak Ty. Nie przybyłem z Zachodu.
Zapewniam Cię, że miałem świadomość tego jaki jestem, na długo zanim wiedziałem, co to ideologia, lewactwo a nawet zanim dowiedziałem się jak to się nazywa.
Na długo przed Unią, mniej więcej w czasach kiedy jedyne z czym kojarzyłem "zachód" to ludziki z Gwiezdnych Wojen.

Chcesz to nazywać zboczeniem? Fine. I couldn't care less. Ale się nie ośmieszaj ignorancją.

Swoja drogą symptomatyczne jak łatwo epitety wpadają wam z rękawa.

@Szczepan600 Naturalnie, im mniej krajów do umierania za nie, tym lepiej. Wink

Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek

11-12-2018, 20:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2018, 21:02 przez Szczepan600.)
Autentycznie, gdyby wszystko wskazywało, że Europa (jej ludzie) chce takiego bytu politycznego. Że jest możliwe ujednolicenie tych struktur pod sensownymi sztandarami... nie wahałbym się w referendum :-)

Ps. Naturalnie w takim kraju marihuana byłaby legalna, społeczność lgbt kochana, aborcja na życzenie... a piractwo ścigane jak morderstwa :-D (chociaż przy nowoczesnych, wspieranych państwowo systemach dostępu do kultury i nauce języka piractwo byłoby mega głupie :-))

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak

11-12-2018, 20:59
(11-12-2018, 20:55)Szczepan600 napisał(a):  Autentycznie, gdyby wszystko wskazywało, że Europa (jej ludzie) chce takiego bytu politycznego.
Mało kogo znam w kraju czy za granica, który lubi obecny burdel jaki panuje wszędzie za sprawą polityków i korporacji.

Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek

11-12-2018, 21:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2018, 21:05 przez Szczepan600.)
Tu było pisane o idei „państwa europejskiego” i braku granic w ogóle. To mega trudne i wymagałoby zapchania „narodowej tożsamości” na drugi plan. Naprawdę nie wiem ile osób faktycznie by tego chciało :-(

Odpowiedz
Strony (41): « Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 41 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku