15-09-2023, 11:25
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
|
Disney
|
|
15-09-2023, 11:25
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
15-09-2023, 16:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2023, 16:17 przez ILSA FAUST.)
(15-09-2023, 11:23)Gieferg napisał(a): gdyby nawet, to mógłbym być zainteresowany tylko i wyłącznie zwykłym blu w plastiku za kilka funtów/euro, a nie 4K UHD steelem. Przy taaakim wydaniu nadal chcesz zwyklaka? PLASTIC IS NOT FANTASTIC ONLY STEEL IS REAL !!! ![]() ![]() Raz, że nie interesuje mnie dopłacania za puszki, których nie potrzebuję i nie zbieram, dwa - to cienki film, za który mogę dać tylko minimalną sumkę, a więc tylko i wyłącznie najzwyklejsze i najtańsze możliwe wydanie. Clear enough?
15-09-2023, 17:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2023, 18:58 przez ILSA FAUST.)
Almost Clear ![]() ale skoro jesteśmy w wątku wydań fizycznych to...wiem... nie każdego kręci to samo, no i wiadomo kolekcjonowanie steelbooków to inny budżet. Cieszę się jednak, że "przebudzenie mocy" w Disneyu poszło w kierunku steelbooków, jakby wyszły same zwyklaki to byłoby tak "zwykle" a jest nadzwyczajnie i przyjemnie, z pompą. Ja tam z innej planety pochodzę (Planeta Steelbook), nie mam ani jednego zwyklaka, jeśli film ma odpowiednik w steelbooku, mam na "czarnej liście" na półce zwyklaki, które czekają na wydanie w steelu...i doczekują się coraz częściej nie dość że przesiadki na 4K to często gęsto STEELBOOKA. jak film jest cienki to nie stawiam na półce w ogóle... Cieszę się że Disney nie odwalił kaszany i ten Pray w steelu wygląda obłędnie... nawet UGLY MOTHER****ER prezentuje się doskonale... Szkoda, że Prey nie dostał postcardy jak w przypadku Mando... Mando także wydane na wysokim poziomie - u mnie święto kina i mam z kina więcej przyjemności, jeśli jest wysokiej jakości, ładnie opakowane, ładne podane... to tak jak obiad w porządnej restauracji a nie w budce z hot-dogami...(w moim świecie, nie urażając nikogo) w końcu na końcu jest ten sam dysk i ten sam film... ale ta gra wstępna przed seansem strasznie mnie kręci...to polowanie na steelbooka...czuję się jak PREDATOR... ale szanuję osoby, których nie kręcą puszki...w końcu liczy się kino i kinomani a na końcu kolekcjonerzy steelbooków ALL CLEAR
15-09-2023, 23:36
(15-09-2023, 17:08)Gieferg napisał(a):Rzadko przyznaję Giefergowi punkty reputacji, ale w tym wypadku musiałem. Prey to przeciętny, okrutnie przeceniany film, a podejście do zakupów G. ma podobne do mnie. No i Shania Twain, szczególnie ten kawałek <3
16-09-2023, 07:35
+2. W uniwersum Alien/Predator gorsze są tylko dwa filmy: AvP 2 oraz Obcy Przymierze. Dla takich przecietnych filmów pozostaje miejsce na streamingu.
16-09-2023, 09:06
+3 Tylko ja pojde dalej bo uwazam, ze Prey to najgrosze co moglo spotkac w tej serii Predatora. Juz wole wraca do którejkolwiek z serii AVP.
16-09-2023, 10:06
Danus, ale preferując AVPR wystawiasz ocenę sobie, a nie Prey ![]() Na planie Prey był chociaż reżyser i kompetentna obsada, a autor zdjęć wiedział, co robi.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
16-09-2023, 10:21
Chcociaz moge sie posmiac na AVPR. Prey nie ma nawet tego. To ze film wyglada swietnie technicznie nic nie znaczy. Idac twoim tokiem rozumowania pierwsze Transformers to tez swietny film. I co w kontekscie Prey oznacza kompetentna obsada:?
16-09-2023, 10:29
(16-09-2023, 10:21)Danus napisał(a): Idac twoim tokiem rozumowania pierwsze Transformers to tez swietny film.Nie napisałem, że Prey to świetny film. Cytat:I co w kontekscie Prey oznacza kompetentna obsada:?Taka, która potrafi grać.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |