24-01-2025, 14:35
Dokładnie i tdk
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
|
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze
|
|
19-02-2025, 19:24
Ogłaszamy nowy nabór do Filmożerców, a jako że chcemy też rozruszać nasz kanał, to szukamy osób, które mają coś do powiedzenia o wydaniach fizycznych lub/i streamingu i chciałyby zająć się tym na naszym YouTubie, to podrzucam info tutaj. Chętnych zapraszam do kontaktu na: redakcja@filmozercy.com. Więcej info: https://filmozercy.com/wpis/zostan-filmozerca-rusza-nabor-na-redaktorow-i-prezenterow
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Niektórzy by mieli problem ze spełnieniem wymagań, np:. z ortografią zważywszy jakie byki sadzą na forum. Jak dla mnie to na tym kanale bardziej powinny być relacje z jakichś festiwali filmowych, komiksowych i innych wydarzeń, niż kopia tego co na głównej.
19-02-2025, 22:43
To nie ma być kopia głównej strony. Wręcz przeciwnie. Chcemy postawić na trochę więcej publicystyki i spróbować między innymi też materiałów o tematyce kolekcjonerskiej. Dlatego przyda się ktoś, kto się dobrze odnajduje w realiach płyt. Relacje z festiwali to temat już mocno zagospodarowany na polskim YT, ale niewykluczone, że i takie materiały się pojawią – tym bardziej że z komiksowych imprez już robiliśmy live'y.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |